FEKETELISTA szerda 21:00 | dupla részekkel
EMBERI TÉNYEZŐ csütörtök 21:00 | dupla részekkel
CSI: Miami helyszínelők szerda 21:15 | DUPLA RÉSZEKKEL
TRENDKÖZELBEN vasárnap 10:45
Ezt nézheted a Viasaton ősszel! Új sorozataink

dupla részekkel

csütörtök 21:00

2048-ban John Kennex nyomozó, testileg és lelkileg is sérülten, hosszú kihagyás után visszatér a régi rendőri szolgálatba, azonban eléggé csalódottan veszi tudomásul, hogy új társa, Dorian, egy robot.

James Spader

szerda 21:00

A világ legkeresettebb bűnözője, az egykor a kormánynak dolgozó Raymond "Red" Reddington besétál az FBI székházába feladva magát és egyúttal alkut ajánl egy feltétellel - csak egy kezdő FBI-ügynöknővel, Elizabeth Keen-nel (Megan Boone) hajlandó kommunikálni, egyébként nincs üzlet.

0
hozzászólás

hazai premier

hétköznap 17:50

A Sütimester Nagy-Britannia legjobb amatőr cukrászainak versenye, ahol 10 jelentkező méri össze tudását.

0
hozzászólás

DIVAT

VASÁRNAP 10:45

TrendKözelben, mert a divat benned van. Keresd a legjobbat, a legextrábbat a legextrémebbet, ha tartani akarod a ritmust a világgal, mi közelebb viszünk a trendekhez.

dupla részekkel

szerda 21:15

A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó.

0
hozzászólás

VIASAT3 és VIASAT6

Országos sorozatpremierek

Országos sorozatpremierek a VIASAT3-on és a VIASAT6-on, sikerfilmek Hollywoodból, skandináv krimik – címszavakban ez lesz a Viasat csatornáin 2014 őszén.

0
hozzászólás
 

CHARLIE

hétköznap 20:25

Charlie egy megrögzött agglegény a hozzá tartozó életvitellel; egy házzal a tengerparton, egy Jaguarral a garázsban és folytonos csajozással. A jól megszokott laza malibui életmódja azonban félbeszakad, mikor bátyja, Alan, aki épp válni készül és Alan fia, Jake beköltöznek hozzá.

0
hozzászólás

ÁLOMPÁR

hétköznap 19:20

Jim és Cheryl boldog házasságban élnek és igyekeznek a lehető legnormálisabbnak látszani. Ez azonban meglehetősen nehéz feladatnak bizonyul, hiszen Jim komolyságban és felelősségtudatban egy szinten van kisiskolás lányaival, Cheryl pedig bébiszitterkedő húga, Dana áldásos hangulatváltozásait és férjére tett szúrós megjegyzéseit kénytelen nap, mint nap elviselni. 

0
hozzászólás

CENTRAL PERK

hétköznap 18:20

A sorozat hat, a húszas éveiben járó fiatal (három férfi és három nő) mindennapjait követi nyomon. Rachel Green elkényeztetett "apuka-kislánya"; Monica Geller kényszeresen rend- és tisztaságmániás séf; Chandler Bing viccelődő okostojás, a szerelemben szerencsétlen irodakukac; Joey Tribbiani szexmániás, gyerekded színész; Ross Geller elvált, stréber paleontológus, Phoebe Buffay pedig szórakozott hippi, masszőz, énekesnő és dalszövegíró.

0
hozzászólás