Negyedik randin vetkőzik a magyar

AE felmérés

A hölgyek tíz százaléka imádja a pucérságot, többségük fél tőle

A magyar nők negyede kipróbálná az ismerkedést meztelenül, de főleg a férfiakat érdekli a téma - derül ki a VIASAT3 legújabb online felméréséből. A megkérdezett férfiak 37%-a azt állítja, hogy már az első randin levetkőzött a párja előtt, míg a hölgyek jóval erkölcsösebbek, 51%-uk csak a negyedik találkozón dobta le a textilt. Jó hír viszont, hogy kevés vetkőzést követ szakítás, nem hagyjuk el partnereinket, ha meglátjuk, mit rejt a ruhájuk.  

A VIASAT3-on április 25-én indul Magyarország első meztelen valóságshow-ja, az Ádám keresi Évát, ahol a szereplők teljesen pucéran randiznak egymással. Ennek kapcsán készült egy nem reprezentatív kutatás, amelyben több mint ezren vallottak arról, hogyan viszonyulnak a meztelenséghez.

KÉPEK: MINDEN IDŐK 10 LEGPUCÉRABB INSTAFOTÓJA

Egyértelműen az urak a bevállalósabbak, 68,9%-uk szívesen randizna meztelenül, a nőknél ez az arány csak 24,5%. Úgy tűnik, ők jobban szeretik ruhában megismerni a párjelölteket és csak később lefejteni róluk a darabokat. Hogy ez mikor történik meg először, arról ellentétesek a vallomások. Míg a hölgyeknek mindössze 13,5%-a nyilatkozta azt, hogy az első randin levetkőzött a partnere előtt, addig a férfiak nagy része már az első találkozásánál (37%) megtette ezt. Ha egybevetjük az eredményeket, akkor kiderül, hogy a magyarok többsége a negyedik randin lép a testiség útjára – vagy legalábbis vetkőzik le.

A felmérésből az is látszik, hogy a nők jóval kevésbé elégedettek a testükkel, mint a férfiak. Tizennégy százalékuk kimondottan retteg a pillanattól, hogy pucérkodnia kelljen. A pasik 7%-a érzi magát hasonlóan kellemetlenül. Beszédes az is, hogy a szebbik nem 40%-a feszélyezve érzi magát az első vetkőzéskor, mert nem elégedett a testével. Férfitársaik mindössze 29%-ának van hasonló problémája.

Az igazság kedvéért tegyük hozzá: a nők 10%-a kimondottan szereti magát mutogatni.
Érdekesség, hogy férfiak az első randi előtt leginkább attól félnek, hogy nem lesznek elég szórakoztatóak, míg a nők inkább attól tartanak, hogy a külsejüket nem találja elég vonzónak a partner.

Jó hír, hogy a felmérésben résztvevők többsége nem csalódott még a másikban, miután látta ruhátlanul. Nyolcvanöt százalékukkal nem fordult még elő, hogy bárkit faképnél hagyott volna, miután meglátta feltárult előtte a pőre valóság.

Ez is tetszeni fog