Lakástalkshow

hétfőtől csütörtökig késő este a VIASAT3-on

Ekkor lesz legközelebb Lakástalkshow

close
Január 29, Vasárnap
Lakástalkshow - 1. évad, 1. rész
1. évad
1. epizód
Január 30, Hétfő
Lakástalkshow - 1. évad, 1. rész
1. évad
1. epizód
Február 5, Vasárnap
Lakástalkshow - 1. évad, 2. rész
1. évad
2. epizód
Február 12, Vasárnap
Lakástalkshow - 1. évad, 3. rész
1. évad
3. epizód

Tartalom

Hazai hírességekkel indul a Lakástalkshow a VIASAT3-on

Egyedülálló formátummal debütál a Lakástalkshow a VIASAT3-on

Az internetről a televízió képernyőjére költözik a Lakástalkshow. A VIASAT3-on debütáló beszélgetős műsorban többek között Tóth Vera, Kiss Ádám, Ganxsta Zolee, Schobert Norbert, Fluor Tomi és Alföldi Róbert is szerepel majd, a hírességeket továbbra is Lovász László, a népszerű műsorvezető kérdezi.

A Lakástalkshow című műsorban ismert színészek, énekesek és humoristák vallanak majd magánéletükről, hivatásukról, ezúttal viszont nem a megszokott rutinválaszokat adva. A műsort egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben, hogy még inkább megnyíljanak a hazai hírességek. A Lakástalkshow televíziós verziójában a beszélgetés mellett extra tartalmak is feltűnnek majd: a celebek bejátszásokban szembesülhetnek azzal, milyennek látják őket barátaik, rokonaik, hogyan vélekedik róluk és munkásságukról az utca embere.

A műsor házigazdája továbbra is az ismert műsorvezető, Lovász László lesz, aki 2012 óta vezeti az online műsort. A tévés verzióban viszont már nem csak a nappaliban, de a hálóban és a konyhában is beszélget vendégeivel, így minden egyes helyiségben életük más-más területeibe engednek bepillantást. Ráadásul minden epizódot élő zenei produkció zár, így többek között Palya Bea, Odett, Járai Márk és az Anna and the Barbies is zenél a műsorban.

Reklám

Kövess minket