SzalonSkicc

Legközelebb adásban: Január 21, Szombat

Ekkor lesz legközelebb SzalonSkicc

close
Január 21, Szombat
SzalonSkicc - 1. évad, 3. rész
1. évad
3. epizód
Január 22, Vasárnap
SzalonSkicc - 1. évad, 3. rész
1. évad
3. epizód
Január 28, Szombat
SzalonSkicc - 1. évad, 4. rész
1. évad
4. epizód
Január 29, Vasárnap
SzalonSkicc - 1. évad, 4. rész
1. évad
4. epizód
Február 4, Szombat
SzalonSkicc - 1. évad, 5. rész
1. évad
5. epizód
SzalonSkicc

Tartalom

A megújulás nagyon fontos, a szépségszakmában dolgozók számára szinte elengedhetetlen. Ahogyan a frizura és ruhadivat változik, úgy a szalont is érdemes időről-időre átalakítanunk, a trendekhez igazítanunk. A Szalonskicc stábja és a Schwarzkopf Professional csapata éppen ebben segít a szalontulajdonosoknak.
Horváth Szilárd műsorvezető és Bódis Richárd a Schwarzkopf Professional mesterfodrász-szakoktatója azon munkálkodnak, hogy minden egyes szalon elnyerje egyedi küllemét, mely ötvözi a szakmai praktikumot az esztétikummal, egyben hűen tükrözi a tulajdonos, valamint a szalon és az ott dolgozók stílusát.
Minden szalon egy-egy külön történetet mesél el, egyedülálló hangulattal és személyes sztorikkal, miközben a teljes megújulás idején a fodrászok egy csapatépítőn is részt vesznek a Schwarzkopf Akadémián, ahol Bódis Richárd új termékekkel és új mesterfogásokkal ismerteti meg őket és a nézőket. Kiderül az is, miért fontos profi szakemberhez fordulni, ha a frizuránkról van szó.
A felújítás ideje alatt betekintést nyerünk a szalontulajdonosok életébe, hétköznapjaiba, amely megannyi humoros, kedves és megindító helyzetet szül.

SzalonSkicc – január 7-től minden szombaton délelőtt a VIASAT3-on.

Reklám

Kövess minket