A legfinomabb egészséges grillételek
1/11
Ki mondta, hogy csak hús kerülhet a grillrácsra? Itt az ideje, hogy kipróbáld a zöldségeket és a gyümölcsöket is - villámgyorsan elkészülnek, és isteni finomak egy kis füstös aromával. Ráadásul nem kell Tetovált séfnek lenned, hogy tökéletesen elkészítsd őket, hiszen már ránézésre meg tudod állapítani, hogy átsültek-e. És, hogy mit süss? Mutatunk pár szuper ötletel a galériában!
Ananász
2/11
Tedd az ananászkarikákat a forró grillre - ettől mézédesek lesznek. Tálald vanílifagyival, vagy locsold meg olívaolaljjal, limelével és szórd meg egy kis friss bazsalikommal. (Pinterest)
Spárga
3/11
A spárgát sütheted magában, vagy baconbe tekerve - hollandi mártással a legfinomabb. (Pinterest)
Banán
4/11
A sült banán a gyerekek egyik kedvenc édessége, főleg egy kis tejszínnel, vagy mézzel és bogyós gyümölcsökkel. (Pinterest)
Édesburgonya
5/11
Kevés benne a kalória, de tele van rostokkal, ráadásul grillezve is nagyon finom. (Pinterest)
Kukorica
6/11
Próbáld ki mexikóiak kedvencét: a meggrillezett csöveket hempergesd majonézbe, aztán reszelt sajtba, szórd meg egy csipet cayenne borssal, és csepegtess rá limelevet. (Pinterest)
Padlizsán
7/11
A szeleteket süsd meg paradicsommal és fetával vagy mozzarellával, és egy kis fokhagymás olajjal - imádni fogod! (Pinterest)
Mangó
8/11
A grilezett mangószeleteket tálalhatod fagyival, vagy sóval, olívaolajjal és jalapeno karikákkal is. (Pinterest)
Gomba
9/11
A grillezéshez a Portobello a legjobb fajta, de a csiperke is isteni, főleg egy kis paradicsommal és sajttal megtöltve. (Pinterest)
Lazac
10/11
Finom és egészséges, ráadásul öt perc alatt kész.(Pinterest)
Paradicsom
11/11
Szúrj fel koktélparadicsomokat egy pálcikára, mintha saslikot csinálnál, vagy grillez nagyobb karikákat egy kis mozzarellával. (Pinterest)
1/11
Ki mondta, hogy csak hús kerülhet a grillrácsra? Itt az ideje, hogy kipróbáld a zöldségeket és a gyümölcsöket is - villámgyorsan elkészülnek, és isteni finomak egy kis füstös aromával. Ráadásul nem kell Tetovált séfnek lenned, hogy tökéletesen elkészítsd őket, hiszen már ránézésre meg tudod állapítani, hogy átsültek-e. És, hogy mit süss? Mutatunk pár szuper ötletel a galériában!
Ananász
2/11
Tedd az ananászkarikákat a forró grillre - ettől mézédesek lesznek. Tálald vanílifagyival, vagy locsold meg olívaolaljjal, limelével és szórd meg egy kis friss bazsalikommal. (Pinterest)
Spárga
3/11
A spárgát sütheted magában, vagy baconbe tekerve - hollandi mártással a legfinomabb. (Pinterest)
Banán
4/11
A sült banán a gyerekek egyik kedvenc édessége, főleg egy kis tejszínnel, vagy mézzel és bogyós gyümölcsökkel. (Pinterest)
Édesburgonya
5/11
Kevés benne a kalória, de tele van rostokkal, ráadásul grillezve is nagyon finom. (Pinterest)
Kukorica
6/11
Próbáld ki mexikóiak kedvencét: a meggrillezett csöveket hempergesd majonézbe, aztán reszelt sajtba, szórd meg egy csipet cayenne borssal, és csepegtess rá limelevet. (Pinterest)
Padlizsán
7/11
A szeleteket süsd meg paradicsommal és fetával vagy mozzarellával, és egy kis fokhagymás olajjal - imádni fogod! (Pinterest)
Mangó
8/11
A grilezett mangószeleteket tálalhatod fagyival, vagy sóval, olívaolajjal és jalapeno karikákkal is. (Pinterest)
Gomba
9/11
A grillezéshez a Portobello a legjobb fajta, de a csiperke is isteni, főleg egy kis paradicsommal és sajttal megtöltve. (Pinterest)
Lazac
10/11
Finom és egészséges, ráadásul öt perc alatt kész.(Pinterest)
Paradicsom
11/11
Szúrj fel koktélparadicsomokat egy pálcikára, mintha saslikot csinálnál, vagy grillez nagyobb karikákat egy kis mozzarellával. (Pinterest)