Ha szeretted a Sharknadot, ezeket a filmeket imádni fogod!

horror

Igazi csemegék a Zs-horrorok rajongóinak a Viasat Playen!

Hosszú téli estéken nincs is jobb, mint bekuckózni a laptoppal és egy jó filmmel. Ha szereted az “annyira rossz, hogy már jó” – típusú mozikat, akkor most hatalmas mázlid van, mert egy rakás ilyet töltöttünk fel a Viasat Playre.  Ennek örömére íme egy ötös lista a műfaj legjobbjaiból: közülük négyet mostantól te is bármikor megnézhetsz!

Támadás a harci robotok szigete ellen

Egy óriási vihar következtében lezuhan egy Boeing 747-es, ami éppen Ausztráliába tartott. A szigeten, ahová a gép földet ért, eközben elszabadul két robot, amiket eredetileg a Mars felderítésére fejlesztettek ki, de egy ideje a terroristák ellen használják. Ám a kizárólag számukra írt mesterséges intelligenciaprogram miatt rettegnek a tudósok, ugyanis minél tovább vannak bekapcsolva, annál értelmesebbek lesznek. Ekkor más lehetőség nem lévén, egy csapat szuperfegyverekkel felszerelt haditengerészt küldenek a szigetre, hogy megsemmisítsék őket. Vajon mit szívtak a forgatókönyvírók, mielőtt ezt a sztorit kitalálták?

Ogre – Az elátkozott város titka

Mike és Jessica életük leghajmeresztőbb kalandját élik át, amikor véletlenül a tiltott városba tévednek. Elensford lakói több mint száz éve egy napot sem öregedtek, mégis olyanok, mintha halottak lennének. Hamarosan kiderül, hogy a helyi Henry Bartlett annak idején sötét mágiával űzte el a pestist, amivel életre keltette a gonoszt egy Ogre testében. A város minden évben egy áldozattal adózik az Ogrének, akit Bartlett varázsbotja jelöl ki. Úgy tűnik, ezúttal Mike a kiválasztott, akit a filmtörténet egyik legröhejesebb szörnyének készülnek odavetni. Shreket felejtsd el, amit itt fogsz látni, az kicsit ijesztőbb, és sokkal viccesebb!

 

A gyilkos paradicsomok támadása

Az Egyesült Államokban valami rejtélyes oknál fogva a paradicsomok szintet lépnek a növényi, vegatatív állapotból és úgy döntenek, hogy az emberiség ellen fordulnak, miközben hatalmasra nőnek. Az elnök és a hozzáértő szakemberek természetesen a katonaság bevonásával igyekeznek leszámolni a zöldségekkel, amelyek igazából gyümölcsök. Repülnek, gurulnak és közben fura kis hangot adnak ki, az emberek pedig rémült sikollyal halnak szörnyű halált. Ijesztő, mi? 

Csontevő

Egy építkezésen különös leletet találnak. A földből kiemelve kiszabadul a több százéves megátkozott sámán szelleme, hogy bosszút álljon. A munkások szörnyű bestiákká válnak és ettől kezdve senki sincs biztonságban. A pusztulást csak az indiánok állíthatják meg, akiknek mindössze a napfogyatkozásig van idejük arra, hogy leszámoljanak a gonosz erővel. Ígéretes történet, Zs-kategóriás CGI effektekkel és egy igazán viccesen kinéző, cseppet sem ijesztő főgonosszal.

Támad a Nap

Lucas Foster az egykori kutató gazdag vállalkozóként sem hagy fel régi elméletei bizonyításával. Igyekszik igazolni elképzelését, miszerint veszélyesen sok metángáz szaporodott fel a Föld légkörében, amely külső hatásra bármikor lángra lobbanthat és elpusztítja civilizációnkat. Félelmei valósággá kezdenek válni, amikor minden eddiginél erősebb napkitörések érik el a bolygót. Szerencsére van elképzelése a megoldásról is, amelyet a jelenlegi körülmények között nem egyszerű végrehajtani. Ha szereted a katasztófafilmeket, amiknek a végén a világ majdnem elpusztul, de végül mégsem, akkor ezzel a mozival szerezhetsz magadnak egy remek délutánt.

Katt ide, és március 1-ig a következő Zs-filmcsemegéket nézheted meg a Viasat Playen: A Loch Ness-i szörny visszatér, Cerberus - A végzet kardja, Az elveszett barlang kalandorai, Ogre - Az elátkozott város titka, Szörnyek szigete, Utazás a Föld mélyére, A csontevő, Sötét vihar, Földindulás, Támad a Nap, Tűzkígyó, Tomboló vihar, Támadás a harci robotok szigete ellen.