A legvadabb összeesküvés-elméletek sztárokról

tc-2

Hollywood ismeretlen arca, avagy a legőrültebb összeesküvés-elméletek.

Kedvenc sztárjaink általában pletykák kereszttüzében tengetik mindennapjaikat. Összeszedtünk néhány teljesen valószínűtlen szóbeszédet, melyek mind a mai napig borzolják a kedélyeket. 

A VILÁGTÖRTÉNELEM LEGREJTÉLYESEBB FIGURÁI

1. Keanu Reeves halhatatlan - Az tuti, hogy ismeri a fiatalság titkát, hiszen az 1994-es Féktelenül óta szinte semmit sem öregedett. Keanu rajongói szerint az 1900-as évek elején élt francia szinész, Paul Mounet ugyanúgy nézett ki, mint mostani bálványuk. Szerintük, azt, hogy az 1922-ben meghalt szinész holttestét sosem taláták meg azt bizonyítja, hogy Keanu is az örökéletű hegylakók közé tartozik.

                      (Europress/ Getty Images - Wikipedia.org)

2. Nicolas Cage vámpír - Egy seattle-i férfi szentül hiszi, hogy Cage egy vámpír, vagy másfajta élőhalott, aki 75-150 évente új szerepben tűnik fel, legközelebb például politikusként. A férfi egy, 1870 körül készült képpel támasztotta alá ezen állítását, melyet egymillió dollárért próbált eladni az eBay-en.

                                         (Europress/ Getty Images - Galleryhip.com)

3. Tom Cruise meghallgatásokon keresett feleséget - A színészről, akiről köztudott, hogy a szcientológiai egyház tagja, egy norvég nő, Anette Iren Johansen azt állította, hogy bizarr meghallgatásokon keresett feleséget. A nő több tucat társával vett részt az audiencián, majd felhívta valaki az egyháztól, hogy szexuális perverziói után érdeklődjön. A szcientológiai egyház természetesen tagadja az esetet. 

                                               (Europress/ Getty Images)

4. Beyonce valójában Solange édesanyja - Időről időre szárnyra kap az a pletyka, miszerint Solange Knowles valójában Beyoncé  lánya, nem pedig a húga. Beyonce 1981-ben született, Solange pedig 1986-ban. Ez azt feltételezné, hogy Beyonce ötévesen szült volna, de akadnak olyanok akik azt állítják, hogy Bey igazából 1974-ben született,  12 évesen adott életet Solange-nak, és szüleik tesvérként nevelték fel őket, nehogy mint leányanyát megbélyegezzék az énekesnőt. 

                                                (Europress/ Getty Images)