Ezt szívják a forgatásokon a színészek

axn-snorting-in-movies-1600x900

Érdekel, mit szívott Johnny Depp a Betépve című filmben? Most megtudhatod!

Johnny Depp rajongók figyelem: július 7-én Betépve a VIASAT3-on! Bár Deppnek nem kellett extra előtanulmányokat folytatnia a kokainnal és egyéb drogokkal kapcsolatban, azért a forgatáson mégsem éles szert fogyasztanak a színészek. De akkor vajon mit szívnak? Az alkoholról köztudott, hogy többnyire almalevet vagy egyéb színezett üdítőt láthatunk a képen, ám a drogokról - mint amilyen például a kokain - legfeljebb csak sejtésünk van. Alább a válasz az adekvát kérdésre.

(Fox Searchlight Pictures)

A válasz egészen prózai: Egykor tejport és szódabikarbónát (mi???) használtak a célra, ám a 80-as évek után divatba jött az inositol a forgatásokon, amely egyébként tényleg a kokain egyik alapanyaga.

A B-vitaminos por kisebb energialöketet ad használójának, éppen ezért a legtöbb energiaitalban is megtalálható. Jeff Butcher kellékes szerint természetesen az inositol korántsem olyan erős, mint a kokain, ettől függetlenül nem tesz jót a "felszívása", ugyanis, lássuk be, az orrunk nem erre van kitalálva. Butcher elmesélte, hogy A pankrátor forgatásán Mickey Rourke igencsak kiakadt, mikor megtudta, hogy ezt kell szívogatnia, Al Pacinónak pedig évekig voltak különböző "orrbajai" a Sebhelyesarcú forgatása után, annyi műkokaint kellett felszívnia az orrába.

(Universal Pictures)