Franciska lefeküdt Tomival

eotb_ep08_franciska_tomi

Dia drámai kiesése eléggé megkeverte a dolgokat. Norbi kénytelen Zsuzsi fenekéről nyaldosni a rövid italt, Tomi pedig egy új játékosnak köszönhetően közelebb kerül Franciskához. Nagyon közel. Mínusz 15-20 cm-re csökken a kettejük közti távolság, ha értik, mire gondolunk.

Norbi sebeit nyalogatva küld el a jó büdös francba mindenkit. Megy a “Ki vagy te nekem?!” és a “Nézz már magadba, ember!” valamint az “Én fordultam ki magamból?” kezdetű és végű sipákolások, majd elharapva kimondott “Aljas vagy.” tőmondatnál pattant el Zsuzsánál a cérna és kezd el keservesen sírni. A nagy dráma után Zsuzsi már higgadtan közli Gerivel, hogy azért reméli, hogy látja és érzi, hogy ő, mármint saját maga itt a legnagyobb atyaúristen, aki madzagon rángattja a kis bábokat. Eközben Norbi és Milán, utóbbi kicsit becsiccsentve kitalálja a nagy B tervet.

Másnapra már nincs túl sok nyoma annak hogy itt este háború lett volna. Norbi is konkrét elképzelésekkel a fejében nyomul Tominál. Újból szent a béke - kajálja be szépen Norbi bullshitelését a mahinátor telefonnepper. Mivel Berni, Geri és Tomi megy randira, ezért még Zsuzsit is megpuhítja egy kicsit. Sínen van minden. 

De jön Berni exe, Alex, aki ránézésre simán megnyerne egy megyei Lewis Hamilton hasonmásversenyt. Eltökélt, és tudja, hogy mit akar.

A kötelező jópofizás után rajta a sor, hogy szobát válasszon. Természetesen Bernihez megy. Ezzel Tominak költöznie kell.

“Marha jó, eljöttem Balira hajléktalankodni”

- mondja Tomi, akit persze azért nem kell sajnálni, mivel all inclusive “nyaralásra” sikerült jelentkeznie, aminek a végén még 10 milliót is nyerhet. Jó, hogy nem kell helyette megrágni a luxuskaviárt, amit reggelire kap.

Miután Berni és Alex kényszerből kiromizta magát a parton, már jött is az esti arconpörgést felvezető üvegezés. Először csak lightosan, aztán volt már minden, ami a csövön kifért. Egymás seggéről rövid ital szürcsölés és temérdek öltánc is akadt.

Alex valahol ezt követően lett sakál részeg, aminek következtében megmutatta Franciskának és Andikának a fullánkját. De mivel őszintére és bölcsre is itta magát, ezért simán megmondta Gerinek, hogy ő itt már átlátja a nem túl bonyolult helyzetet: Geri akar lenni a vezér ürü, de rohadtul nem az. Szóban ez a nagy megmondás  így hangzott:

Majd az újfiú néhányszor szétpürézte a villát.

Alex lerészegedésén túl az est másik nagy hozománya, hogy Tomi végre lefeküdt Franciskával. Ehhez az is kellett, hogy éjszaka bekönyörögte magát Geriék ágyába, ahonnan végül Geri szorult ki, és ment a napozóágyra aludni, megkockáztatva, hogy halálra csípik a vérmoszkitók. Nem akart felesleges harmadik lenni ott, ahol valakik éppen egyszerre szuszogva maszatolnak a paplan alatt. Tomiék reggel ki is használták a helyzetet és a koitusz varázslatos mezejére léptek. Milán és Berni még elmentek egy randira, ahol kezdetét vette az összemelegedés.

Na, innen folyt. köv.