A zsiráfgondozó érkezése

eotb_105_geri_tomi

Norbi exe, Zsuzsi már megkavarta a dolgokat, de érkezik még valaki, hogy felmelegítse az egy éve parkolópályára küldött kapcsolatát.

Ott hagytuk abba, hogy Zsuzsi páros lábbal, 45-ös, szaros talpú bakanccsal szállt bele Dia és Norbi bimbózó románcába. De van itt más is, nem csak a tetkóra gerjedő nimfomán csaj körül forog a világ. Hisz itt van még Tomi és Franciska se veled, se nélküled kapcsolata is, amit Dia summáz a legjobban, hogy ezeknél má’ úgyis lefőtt a kávé.

Ez lett annak a vége, hogy Tomi vérig sértődött azon, hogy Franciska pisilt, Milán meg 10 centiről nézte. Miért hagyta ezt a lány? Milán nőgyógyásznak képzeli magát, hogy így vizslassa párja vizelését? A kecskeméti mobilos szakembernek ezt már nem veszi be a gyomra, elküldi a francba Franciskát.

Egész nap lehetne tespedni, a mödansziában hosszúkatinkázni, a gumiflamingóval szórakozni, de ha a tablet megszólal, akkor vége minden héderezésnek. A parton van jelenése három csajnak. Nem kell Nostredamusnak lenni, hogy megjósoljuk, itt bizony jönni fog valaki. És jön is. Franciska exe, Geri érkezik, aki szintén felmelegítené ezt az egy éve bottal se bökdösött kapcsolatot. Tomi meglátja a fiút, hogy milyen magas, mire eszébe jut egy vicc, de nem az, hogy kap-e odafent levegőt.

"Na, ez Gergő gyerek biztos valami zsiráfgondozó volt az állatkertben."

Mit lehet csinálni egy villában, ahol készen kapja az ember a kaját, és semmire sincs gondja? Vagy hagyja, hogy rendes realityszereplőként eltunyuljon és 10-20-30 nap alatt kellemesen eldagadtosodjon, vagy két luxus limonádé között elkezdi emelgetni a napozóágyat és gyúr egy kicsit. 

Ha már Milánnál tartunk, és múltkor is felfigyeltünk az exek nyelvújító szándékára, akkor most se menjünk el csak úgy, hanem álljunk meg egy szóra…

A nap végére, a szexi fehérneműs bulin azért eszkalálódik egy kis balhé, amikor Norbi és Zsuzsi éretten igyekszik megbeszélni a dolgaikat. A fiú elmagyarázza nem túl bonyolult, vegyesnek meg egyáltalán nem mondható érzéseit Dia iránt.

Lesz ennek még folytatása. Az 5. epizód pedig megtekinthető itt: