Feleségek luxuskivitelben

Itt minden arany, ami fénylik! - Lagzi luxuskivitelben! augusztus 27-én 21:00-kor!

Mit kell tudnod Babettről?

Köllő Babett 38 éves, színésznő és táncos. Maximalista, aki mindig ezerrel pörög és nevet. Energikus mentalitása sok embernek szúrja a szemét, de ő pont ezt a tulajdonságát szereti magában a legjobban. Mint mondja, aki nem szimpatizál vele, annak le is út, fel is út.

Férjével Andrással 12 éve ismerkedtek meg egy autóversenyen. Régebben Babett nem pont ilyen társat képzelt el maga mellé, hiszen András 21 évvel idősebb nála. Mára mégis úgy gondolja, András a legfantasztikusabb férfi, akit valaha megismert. Férje régen autóversenyző volt, mostanában pedig ingatlanfejlesztéssel foglalkozik.

Milla, a lánya egy mély érzésű gyermek, akivel rengeteget nevetnek.  Olykor csajos napokat is tartanak, amikor kibeszélik egymásnak titkaikat. Színházi elfoglaltságai miatt meglehetősen kevés szabadideje van, ilyenkor bejárónő segít neki a kislány nevelésében.

A családnak van egy kutyusa is, Masni a pomerániai törpespicc. „Aki ilyen kedvencet szeretne tartani, annak elég mélyen a pénztárcájában kell nyúlnia, ugyanis egy kölyök ára 2 és 3000 euró között mozog” – tanácsolja Babett.

Babett és családja Budán él egy hatalmas házban. Ám, még 400 négyzetméter is szűkösnek bizonyul, Babett óriási ruhatára kezdi kinőni a rendelkezésre álló teret. Ékszerekkel, szép autókkal és étcsokoládéval lehet leginkább levenni a lábáról.

Babett igazi díva, aki szeret mindig tökéletes külsővel megjelenni. Ha túlöltözi a többi vendéget, akkor sem zavartatja magát, még egy kicsit élvezi is a helyzetet. 

Reklám