Feleségek luxuskivitelben

Mit kell tudnod Babettről?

Babett továbbra is imádja a munkáját, rengeteg színházi darabban játszott az elmúlt időszakban, emellett pedig sok időt tölt kislányával, Millával is, aki olyan gyorsan nő, hogy lassan eléri anyukája magasságát is.

Babett tovább szeretne lépni a karrierjében, és keresi az utat, hogy merre menjen tovább. Mivel nagyon szeret beszélgetni, és általában megnyílnak neki az emberek, leginkább a műsorvezetés foglalkoztatja.

A Feleségek csapatában is ő az, aki mindig mindenről tud, és akinek olyan dolgokat mondanak el a többiek, amiket mással nem osztanának meg.

Babett tehát jó hallgatóság, de a humora gyilkos, és ha nevet, azt már messziről lehet hallani. Alakja kifogástalan, ő lett idén a „Legfittebb színésznő”, amit a folyamatos sportolásnak köszönhet – számára létfontosságú a mozgás, így tud csak vigyázni az alakjára, hiszen fogyókúrázni képtelen. Az egészségügyi állapotában azonban Vivi mellett neki is gondok lépnek fel, neki nemcsak a járvánnyal, de egy másik vírussal is meg kellett küzdenie a forgatás alatt.

s3_babett