5 ok, amiért szeretheted Vivit

trhw_extravideo2_vivi

Ahogy mondani szokás: a sztárok is emberek. Így van ez a luxusfeleségek esetében is, akiknek már egy ideje minden mozdulatukat végig követhetjük. Ennyi idő alatt már sikerült is a botoxparty-ban regenerálódó milliomos feleségekkel együttérezni, szimpatizálni, vagy a nagy Vivi-Babett viszály idején egyik vagy másik oldalra állni. Az eddig lement részekből egyértelműen kiderül, hogy Babett, Dalma, Bogi, Réka, Rita és Vivi közül az utóbbi az egyik legmegosztóbb. Most segítünk, hogy miért is szeretheted Vasvári Vivient.

1, Mert csakazértis megváltoztatja Fecsót

A laptopból jósoló asztrológusnak nem fogadja meg a tanácsát, és bizony némileg átszabja vőlegénye személyiségét, megváltoztatja Fecsót. Lehet, hogy Vivi rövid pórázon tartja vőlegényét, de amint az korábban kiderült: Fecsó igényli, hogy meg legyen neki mondva, hogy mit csináljon. Ettől még nem papucs - mondja Vivi, és látszólag Fecsó se tiltakozik a dolog ellen.

Lehet, hogy nem tudja elfogadni Fecsónak, hogy "minden hétvégén nyár van, buli van és mi.", de minden nőnek ilyen karakán csajszinak kellene lennie, ha az aktuális pasi inkább barátokkal lóg ahelyett, hogy minőségi pillanatokat töltene a családjával.

2, Mert több lábon él

Lehet, hogy kicsit kiszúrt barátnőjével, Dalmával, mert a háta mögött ő is elindított egy gyerekruha márkát, amivel nemzetközi piacon akar berobbanni, de az üzletben nincs barátság, ugye. Meg talán elég nagy a gyerekruhabiznisz ahhoz, hogy két ekkora szereplő vígan ellegyen egymás mellett.

3, Mert nem adta fel

Ha ambíciózus luxusfeleséget szeretnél példaképnek, akkor Vivi tökéletes választás lehet. Ő az, aki majdnem kijutott a Pekingi Olimpiára, de a felkészülés során izomszakadása lett a fenekében, ami aztán az egész atlétikai karrierjének betett. Ennek ellenére nem adta fel. Sőt, a korai gyerekvállalás se akadályozta abban, hogy sikeres üzletasszony, menő lakberendező legyen.

4, Ami a szívén, az a száján

Manapság ez is erénynek számít, és persze roppant szórakoztató, amikor gondolkodás nélkül mondja ki véleményét. Mint amikor megállapította, hogy Babett a botoxparty-ról megérkezve mennyire hasonlít Donald kacsára.

5, Mert ő csinálja a műsort: