Babett és Bogi elásták a gyémánt markolatú aranyozott csatabárdot

trhw_s02e04

Ahogy azt Tünde megígérte, megszervezte a rongyrázónak éppen nem mondható programot a kis csapatnak: elmentek egy anyaotthonba, ahol a két várandós luxusfeleség menetrend szerint lesírta a sminkjét. Mindenki úgy tele volt jófejséggel, mint a buxájukban lévő hitelkártyájuk pénzzel. Nem voltak rest ajándékot hozni magukkal, Bogi egy bőröndnyi ruhát vitt, plusz felajánlott mindenkinek egy ingyen beauty kezelést. Yvonne egy gyereket használva súlynak kötötte össze a kellemest a hasznossal, hogy míg a gyerek vígan élvezte, hogy hintázik a luxusnéni lábán hasalva, addig Yvonne letudta a napi lábazást. Amíg Babett önfeledten pletyizett a magukra hagyott anyákkal, addig Dalma és Vivi lelkizősbe mentek át.

Mindenkit nagyon megéríntett ez a program, de azért nem zökkentette ki a luxusfeleségeket a megszokott kis életükből. Az esti puccos bulikára ráhangolódva Tünde lövetett az arcába egy kis bio botoxot, Dalma és Vivi beültek pedikűröztetni, hisz elvégre két ember helyett tipegnek egész nap, ugye, Babett 20 millió forint értékű hiúzszőrmében pózolt, Bogi meg az afrikai túrára készülve felfrissítette a ruhatárát 3 millió forint értékben.

Az esti buli Babett átalakulásáról szólt volna, de Vivi kicsit bekavart. Le is borította piával Bogit. Hogy miért? Mert a toilette-ről kifelé jövet meghallotta, amint Szultána a saját bejáratú stylistjával kibeszélte Babett szettjét. Ebből lett a parázs vita, az őrült óbégatás, amit egyszer tudott megszakítani a bárzongorista által rákezdett Nád a házam teteje című dal. Vivi annyira idegállapotba jött, hogy majdnem beszült a stressztől, de szerencsére Babett kezelte a szitut, és Tünde nívójához mérten, face to face megbeszélte Bogival, hogy akkor most mi a frász van. Jó, hát volt némi csipkelődés, de a régi szép idők emlékére elásták azt a bizonyos gyémánttal kivert aranyozott csatabárdot. A luxuspaktum megköttetett: Bogi nem cikizi Babett sztílóját, Babett meg leállítja a csajokat. 

Hogy ez a békülés kitart-e az afrikai úton? A következő részből kiderül.

Lemaradtál? Nézd vissza a teljes epizódot a VIASAT PLAY-en!