Félelem és reszketés Afrikában

trhw_catherine_kigyo

Eljött, aminek el kellett jönnie. Babett bepattant a limuzinba, ami már vitte is Afrika felé, a szafari, a vadállatok, az gyönyörű táj, a maláriaszúnyogok, a gyilkos vízilovak, a kosz és a fertő felé.

Utóbbi kettőre Tünde felkészült, hisz betegsége, illetve az állapota miatt mindig mindenhova visz magával papír ülőkét és egy rakás tisztítószert. Igaz, hogy nem takarítani ment, de azért csak fényesre suvickolta az 5 csillagos szállodában a tévé távirányítóját, mert jól tudja, hogy a fenekük kitörléséhez szokott vendégek nem feltétlenül mosnak kezet, miután a toilette-en a kettes számú dolgukat elvégezték, majd úgy bacis kézzel kezdik el egyből nyomogatni a tévét.

Igaz, hogy Vivi és Dalma nem voltak meghívva erre a kis kirándulásra, de jött helyettük Catherine, aki a New York-ból érkezett, nulla alvással, kicsit bevodkázva, de úgy elengedte magát, mint az ominózus Riga-lánc. Miután megkapta az építő jellegű kritikát anyja barátnőjétől, jöhetett a program, amire úgy vágyott: az állatok. Az önfeledt szafarizás, Bogi telefonjának elefántszarba ejtése, a zsiráfnézés, a bivalyles hirtelen horrorba fordult át, amikor a kocsi elakadt egy eléggé agresszív elefánt területén. Amíg mindenki poénnal leplezte halálfélelmét, addig Catherine totál összeomlott.

Végül minden jóra fordult, még az is, hogy Yvonne titokban egy szobába záratta Bogit és Babettet. Igaz, hogy Tünde szerint nem voltak túl úrinők a vacsoránál, volt egy kis hangoskodás, de senki sem borította a másikra az asztalt, sőt, még poénok is elég magasan szálltak. Annyira humoránál volt a társaság, hogy jobb lett volna az egész kalandot élő közönség előtt rögzíteni. Valahogy így:

Eközben Dalma és férje prémium húsokat ettek, mert egy új diétát találtak fel, aminek az alapja a hús és a valamilyen más köret.

Ha esetleg lemaradtál volna az adásról, akkor a VIASAT PLAY-en visszanézheted.