Feleségek luxuskivitelben 1x03: Törökországi luxusrémálom

trhws01e03_mindenki

A helyzet csak fokozódik Babett és Vivi között

 

 

 

 

 

Babett a másnapos botoxparty helyett most Yvonne-nál kezdi a napot, hogy amit múltkor futás közben megbeszéltek, azt most very official, "biznisz iz biznisz" keretek közt is megvitassák, történetesen: jó volna Babettet elhelyezni a magyar média egén. Mi sem egyszerűbb ennél, mondja Yvonne, be kell szállni az internetbe, mint ahogy tette azt anno Vágási Feri is. Ámen. Yvonne elvállalja Babettet, sztárt csinál belőle. Ezzel ez a megbeszélés, amit az üzleti szakzsargon meetingnek nevez, hamar véget ér, mert Babett gépe mindjárt indul Törökországba, aztán még be se pakolt. Dalma se áll jobban indulás ügyileg, ő még a pasija idegein tangózik egy Jimmy Cho cipőben, amikor erősen villantós ruhákba parádézik előtte az üzletben, mert ő azokban akar menni Bogihoz. Jó, de hova akar ez a nő szexiskedni? Miért nem lehet slampos háziasszonyként bulizni Törökorszákban? Minek ez a flanc? Dalma meg azt nem érti, hogy mire föl kell itt 10 év ismerettség után féltékenykedni?

Amíg a magyarországi barátnők még sehol se tartanak a készülődéssel, addig Bogi már javában tollászkodik, hisz ha ő a házigazda, akkor minimum 3-4 órával a buli előtt elkezd sminkelni, hajat belőni, ruhát kiválasztani.

A reptéren bevárják egymást a csajok, és azzal a lendülettel el is ássák a csatabárdot. Egy szempillantás, és máris Isztambulban, egész pontosan Bogi és milliárdos férjének indokolatlanul nagy török zászlóval borított palotájának kertjében tipegnek. Kicsit mindannyian súlyos mennyiségű dózist kapnak a luxusból, amin nem könnyít, hogy szolgák és cselédek tucatjai lesik minden kívánságukat. Amíg Bogi kivonul a képből, addig a luxusbarátnék megvitatják, hogy az ő Szultánájuk minek is akarja feladni ezt a luxust és Budapestre jönni? Karriert akar építeni. Na, Babett itt húzná be a féket. Pont most, amikor ő is csúcsra járatná magát a magyar média celebranglétráján, akkor akar ő is lenni valaki? Maradjon csak itt a férjével, és sütögessék csak a kis baklavájukat.

Bogi tárlatvezetést tart az 1400 négyzetméteres kis házikóban. A szerény kis hajlékban még lift is van. Babett ettől nem dobja el a haját, sőt, kifejezetten rosszul van, amikor az ősrégi, kétszemélyes liftben valamelyik asszony nekiáll ugrálni, merthogy az vicces. Miután Babett túlélte ezt a horrort, illetve kellő mértékben ajnározták a Boszporuszra néző kéglit, elmennek hajókázni. Jó, kicsit lekarcolják a yacht oldalát, ami miatt Bogi kénytelen elfolytani magában egy kisebb agyvérzést, hisz csak nem üvöltheti le a barátnőit már az első nap első programján, hogy ne szelfizgessenek, hanem pattanjanak már be a luxusladikba, különben menten léket kap. De az igazi hiszti a bazárnál tör ki.

A Nagy Szalmakalap kontra Gyémántokban páváskodás-ügy

Rita a yachtos kiruccanás közepe óta nem akar mást, csak egy új kalapot, mert az, ami eddig rajta volt, azt elfújta a szél, és sehol se volt egy helyi Rhett Butler, aki visszahozta volna azt. Neki aztán mindegy, hogy őrült drága ékszereket akarnak nézegetni a csajok, ő egy nyamvadt kalapot akar. Ez létfontosságú. El is kezdi érzelmileg zsarolni Babettet, hogy ha már akkora barátnők, akkor kísérje el szalmakalapot venni, úgysincs itt az András, aki megvenné neki a bizsut, ami megtetszik neki. A többiek nem sírják tele az arannyal díszített kasmír zsebkendőjüket, hogy Ritáék leszakadtak, mert Vivi már fel is pimpelte magát 150 és 250 ezer dollár értékű ékszerekkel. Azért Bogi is magára aggatott egy garnitúra gyémántot, majd elkezdett azon viccelődni, hogy Vivinek milyen kicsi a gyűrűje. Mármint az, ami tényleg az övé. Jó, hát nem tehet róla, hogy csak egy milliomos Fecsó jutott neki, nem pedig egy milliárdos Burak.

Még mielőtt súlyos ékszertúladagolást kapnának, inkább megkeresik Ritáékat, akik épp egy szőrme boltban évelődnek. Na, Dalmának több se kell, hogy megint semmibe veszik az ő nagy állatvédői ambícióit. Mert azokért a milliós gyémántkoért nem öltek meg egy embert se, ugye? Kérdezett vissza Babett, aki biztos látta a Véres gyémánt c. filmet. Feszültséglevezetésként este inkább elmennek egy mindenki pénztárcájának való helyre, a helyi Gucci boltba. Persze Babettnak itt se tetszik semmi.

A másnap esedékes golfozásra Réka is megérkezik, és testközelből, luxuspáholyból nézheti végig, ahogy Babett és Vivi közti hajtépés szépen lassan kibontakozik. Ott eszkalálódik a balhé, amikor Bogi által lefoglalt puccos étteremben Babett bedobja a bomba témát, hogy Yvonne elvállalta az ő menedzselését. Erre páros lábbal, gyémántberakásos platfromcipőben kezdte tiporni a színésznő önérzetét, hogy 38 évesen minek akar karriert építeni. Mire Babett kezéből kiesik az ezüst étkészletet, hogy neki aztán ne dumáljon a Sunhine Barbie, aki egy másodpercet se dolgozott még. Erre Vivi idegállapotba kerül, hogy ő aztán 10 évesen többet keresett, mint egy tanár, mert atletizált, ugye. Ennyit a fancy vacsiról. Sikerült megölni a bulit. Pedig úgy volt, hogy Törökország mindent rendbe hoz...

Folytatása következik október 16-án hétfőn 21:00-kor a Viasat3-on!

Reklám