Feleségek luxuskivitelben 1x04: Kínos flört a luxushajón

trhws01e04_babett_bogi_dalma_rita_vivi

Babett és Vivien végre összebarátkozik, így most az a legnagyobb gond, hogy a csajok mennyire járatják le Bogit.

 

 

 

 


Ott hagytuk abba, hogy a mindent rendbe hozó törökországi kiruccanásból épp egy asztalcsapkodós balhécunami lett. Megint Babett és Vivi feszült egymásnak , hogy előbbi ennyi idősen hova akar Magyarországon médiaszupersztár színésznő lenni, utóbbi meg ne szóljon semmit, mert nemhogy nem dolgozott egy percet se az életben, de egy fűszálat nem tett még keresztbe. Vivien itt csapott az asztalra, hogy neki most már tele van a Gucci hócipője ezzel. Na, innen vesszük fel a cselekmény aranyból szőtt fonalát, és csöppenünk bele a nem várt fordulatok forgatagába.

Sikerül visszaimádkozni Vivit az asztalhoz. Babett ezzel remegő hangon kezdi meg a gyónást, hogy ő azért akarja most megcsinálni magát, mert most tudta elengedni, hogy az évekkel korábbi iker terhességéből nem lett semmi. Erre Vivi is megnyílik, szintén sírva meséli, hogy ő meg a pekingi olimpiára készült, amikor elszakadt egy izom a fenekében, és ezzel befuccsolt az egész atlétikai karrierje. Lágy zongarszólam kíséretében sírva röhögve szerelmet vallanak egymásnak, amivel Babett-Vivi Békítő Show-ból instant kialakult törökországi öribari kerestetik elérte célját.

Bogi még nem csak a luxus előszobáját mutatta ám csak meg a lányoknak, így bejelenti, hogy Bodrumba utaznak másnap. Egy darabig busszal mennek, de nem kell jegyet venniük Bodrum-alsóig, nem, ez egy bőr fotelekkel, meg minden extrával pimpelt luxusbusz. Réka itt már egy nap családmentes pihenő után kapja Schobert Norbitól a "Hiányzol anyácska!", "Nekem nem kell más, csak téged akarlak", "Gyere haza" költői szóvirágokkal tarkított szerelmes sms-eket. A buszban senki nem mondja ki, amire Babett gondol, hogy:

Na sebaj, a luxuskiránduláson úgyis mindjárt elmegy a térerő, de addig is sikerül lebeszélnie az Update házaspárnak, hogyha vége ennek 2 napig tartó sziesztának, akkor Norbi visszarántja a magyar rögvalóságba a kis feleségét és elviszi a kedvenc halászcsárdájukba.

"Norbikám, azért emeljük már följebb azt a lécet"

- üzeni Dalma, hogy azért valami puccosabb helyre is elvihetné a kis feleségét, ha már ennyire szereti.

A bodrumi szállodában Babették felfalják a szemükkel a recepciósokat, amitől Bogiban kezd el mocorogni a szekunder szégyen. Még csak az kéne, hogy orosz nőknek nézzék őket. A háziasszony egyelőre nem teszi szóvá, hogy luxusbarátnéi elég prolin viselkednek, mert szerinte tudniuk kéne disztingválni, vagy legalább egy kicsit megfohászkodni.

Bogi szerint ez még a legalja, most elviszi őket egy olyan étterembe, ahol világsztárok szoktak enni. Itt két korty pezsi után Rita megnyílik, hogy János elkaszinózta a vagyonukat. Réka és Babett megszavazza, hogy adjon a volt férjének még egy esélyt, de Bogi és Vivi nem ért ezzel egyet, mert egy szerencsejátékfüggőnek nincs az a pénz, hogy ne játszon többet, Vivi szerint meg ez az egész úgy hülyeség ahogy van, itt beszélnek, a nagy büdös semmiről megy itt a locsogás, fecsegés, ahelyett, hogy ennének végre.Na, a fancy étteremben Bogi intézi a rendelést, jönnek is a felismerhetetlen tengeri bizgentyűk. Rita is utólag tudja meg, hogy tengeri sünt evett, ami azért tényleg nem egy olyan mindennapi kaja, mint a sarki kifőzdében a mirelit rántott sajt, erre ott finnyáskodik. Ezen Bogi megint magában puffog - a csajok törökországi tartózkodása alatt kitudja hanyadszor - hogy mekkora vidéki proliként viselkednek. Szinte kivakarta őket a budapesti mélyszegénységükből, a kamu fényűzésükből, hogy itt olyan tengeri kincseket tömhetik degeszre magukat, ami még az ő, luxus köreiben, a mesterbúvár és víz alati fotográfus körökben is ritkaság, erre itt köpködik a tengeri sünt.

Közben már reggel van. Babett asztalra feltett lábakkal várja a többieket. Bogit már kora hajnalban ki kell pingálnia egy szolgának, és innen jön Babett nagy felfedezése, hogy lehet, hogy smink nélkül fel se ismernék.

Gyors jetskizés után Bogi beszól a stégen napozó barátnőinek...

Aztán az aktív pihenés jegyében egy remek kis bulit tartanak valami luxy ladikon.

Vivinek nem tetszik semmi, mert a hajó egyik végében Fecsó után epekedik, és nem érti, hogy Rita és Dalma mit van itt kiéhezve a törökországi Jason Stathamre, aki történetesen az ő hajójuk kapitánya. És amíg Rita besörözve tolja vér kellemetlenül a flörtölést, addig János 75 szál fehér rózsát vesz és küld exfeleségének.

A törökországi luxushétvégét egy medencés koktélozás teszi még emelkedettebbé, ahol búcsúzóul Dalma kiparodizálja Rékát.

Folytatása következik október 23-án 21:00-kor a Viasat3-on!

Reklám