Feleségek luxuskivitelben 1x07: A gyűlöletet nem lehet egy Burberry sállal elkendőzni

trhws01e07_babett_bogi

Mindenki megutálja Bogit, hiába mondja, hogy ő soha nem ártana Babettnek, mégis sikerült a saját buliján megaláznia. De hogy is volt ez? Nézzük!

Babett megszervezi az évezred buliját, aminek nincs igazi apropója, csak úgy összeröffenti a díszes baráti társaságot. Mivel három napja ezen izgul, hogy minden jól menjen, ezért Rita elviszi Visegrádra wellneszelni.

A medence szélén, a panorámának háttal ülve Babett rágyújt az éppen aktuális slágerre, a "Bogi mekkora egy szemét dög" című örökzöldre. Zárójelben megjegyzi, hogy tényleg fontos, hogy sok ember legyen a party-n, hogy az ingyenfalatkákért és ingyenpiáért sorba állás nagyobb szenvedés legyen, mint Jézus passiója, mert ha nem jön elég ember, akkor aztán beüt a first world problem, és kaviárt ehetnek majd Andrással egy hétig.

A luxi buli témája fekete és arany. Ez egyben a dress kód is, amit Bogi képtelen megugrani, hisz egy ember nagyságú dobozban hozzák neki a személyzetnek hazudott szolga lelkű londíner fiúkák a 3 millió forint értékű ruhát, ami se nem fekete, se nem arany, viszont pont olyan hideg fehér, amit Vivi esküvői ruhapróbáján még élből fikázott. Mindegy, a két londíner fiút némi aprópénzzel, kétszer tízezer forinttal megjutalmazva útjára engedi, majd egy csésze kávé/tea hörpölgetése közben megnézi, hogy a próbababára aggatott milliós ruhához melyik fülbevaló illik.

Amíg Babett Ritának sírja el bánatát Bogival kapcsolatban, hogy mi volt a castingon, addig Dalma suttyomban szétbotoxoltatja a fejét. Persze Vivi is ott van mellette, aki jó barátnőként támogatja.

Kicsit kellemetlen az a 12-14 tűszúrás, de Dalma egyáltalán nem bánta meg. Sőt!

Amíg Babett elvégzi az utolsó simításokat és pár aranyozott keretbe foglalt kinyomtatott fotót is kitesz magáról a bejárat környékére, addig Yvonne lecseszi a magyar és angol nyelvet keverve használó lányát, hogy mekkora kuplerájt tart a saját albérletében. És persze a ruhaválasztásba is beleszól, nehogy egy olyan darabot vegyen fel, amiből kilátszik mindene. Mivel ez sikerül, így a házi sminkesük kipingálhatja őket. Így aztán tényleg nincs más hátra, mint Babett szerénységét hűen tükröző rongyrázó luxus mulatság.

Babett magához képest higgadtan konstatálja - bármit is jelentsen - , hogy Bogi felmentést kapott dress kódból. Jó, talán azért sem tud rá haragudni, mert a Bogi hozott egy lekenyerező ajándékot, történetesen egy Burberry sálat. Innen egyenes út vezet totál megőrülés felé, amikor már annyira elvadul a luxy arconpörgés, hogy a luxusfeleségek az arannyal befújt mellszobrot dobálják befelé a medencébe. Aztán valahol itt derül ki, hogy Dalma feje nem azért van ilyen furán felpüffedve, mert Tomi, a férje, köteg húszezresekkel csapkodta meg, hanem mert botoxoltatni volt. Babett ezen aztán nem borul ki, hisz ha tehetné ő lenne az arcvasaltatás földi helytartója.

A féktelen jókedv után jön egy kis hisztibe oltott sírva vígadás, mert Bogi addig csűri csavarja a dolgokat, míg kiderül, hogy ő továbbjutott az ominózus castingon, Babett meg nem. Röpködnek is a "mit képzelsz te, hogy az én bulimon alázol meg" kezdetű és végű mondatok, majd Babett végül egy pezsgős poharat is földhöz vág, aztán a házban pityereg, de csak visszafogottan, nehogy a sminkje lefolyjon. Végül mindenki elpártol Bogi mellől és megyegyeznek abban, hogy...

Bogi próbál békülni, de hiába. Úgy tűnik, hogy eddig tartott a luxusbarátság.

Feleségek luxuskivitelben hétfőn 21:00-kor a Viasat3-on!