Feleségek luxuskivitelben 1x08: Vérre menő vita a Sweet Sixteen Bulin

trhws01e08_bogi_rita

Sajnos minden jó véget ér egyszer, így a Feleségek luxuskivitelben is.

Babett és Rita egy kávézóban beszélgetnek egy friss croissant, némi narancslé és egy-egy csésze kávé mellett, mire megérkezik az egy csapásra ősellenséggé vált Bogi. Egyből elkezdi mosdatni magát a Babett fényűző buliján történtek miatt, de nem ám úgy, hogy szánja, bánja minden tettét, amivel esetleg megbánthatta a mimóza lelkű barátnékat, hanem úgy, hogy még neki áll följebb, hogy mindenki elpártolt tőle. A parttalan csacsogással párhuzamosan Vivi fekszik besikosított hasfallal egy luxusrendelőben, majd egyszer csak azt hallani, hogy "ott egy szépen kifejlett petezsák." A nagy hír igaz:

Fecsó apai örömök elé néz.

Már stresszeli is kismamaság gondolatától kisimult Vivit, hogy milyen jó lesz majd, amikor a kis Ferike ott fog szaladgálni a lábuk között. Na, hát hogy az a gyerek nem lesz Feri, az is biztos, így is elég, hogy téged így hívnak - mondja Vivi. Még jó, hogy a névválasztáson való összeszólalkozás előtt sikerült kiharcolnia magának egy olyan szülőszobát, ahol jakuzzi és házimozi rendszer is van. Mert milyen szülés lenne az, ahol ezek nincsenek meg. Fecsó megígéri, hogy ha kell egybe nyitnak pár ilyen luxusszülőszobát, de megoldják.

Dalmáért megérkezik Tomi egy kölcsönbe kapott szponzorkocsival. Nagyon luxy, de ezt legfeljebb az anyósülésen szotyizva élvezheti Dalma, mert az irgalmatlan pénzégető gázfröccsökhöz, a 0-ról 100-ra gyorsulás élményéért le kellene tenni a jogsit. Arról nem is beszélve, hogy Tomi azért annyira nem szívesen alakítja az alkalmi sofőrszolgálatos szerepet. És ha már így, egy szűk, bőrrel borított, guruló luxusszobába kényszerültek, akkor Tomi kiböki, hogy nem szeretné, ha ilyen-olyan luxus cuccok szponzorálása miatt majd az instán látná viszont a pucér seggét. Az egy dolog, hogy a törökországi csajbuliban kipakolta mindenét, de az interneten nem kellene minden szirszart eladnia a melleivel.

Közben Rita és Babett megérkezett Tatára, ugyanis ott lesz két lányának a 16. születésnapi bulija. Egy átlag családnál ez egy szimpla zsúr lenne, esetleg egy házi buli, némi esti kimenővel megfejelve, de nem Farkas Ritáéknál. Egyszer 16 éves az ember lánya, hát hadd kapja meg a kis Sweet Sixteen Buliját. Rita kicsit irányításmániás és mindent felügyelni akar. Igaz, hogy a buli az ő kedvenc színében pompázik, hogy ő akarja megmondani a lányainak, hogy mit vegyenek fel, és így tovább, de azért előadja, hogy ez a csajokról szól.

Dalmáék is megérkeznek, akiknek egyyből meg kell nézniük Rita legkisebb lánya, Lizike egyedi ruhakollekcióját, amit majd jól megvehetnek a rajongók. Dalma szóhoz se jut, vagyis csak feszengve, a kínos csöndet egy-egy "Hát, oké"-val megtörve inkább megnézik a szobát, ahol aludni fognak. Ott aztán meg is beszéli a férjével, hogy mennyire förtelmesek azok a ruhák, amiket terveztek a gyereknek. A jóleső kis szapulás után Dalma gyorsan felpattint egy instant fogfehérítő cuccot, amitől egy kicsit kiakad a férje. Múltkor volt botoxoltatni, most meg ez. A lényeg a lényeg, hogy amióta ilyen fene nagy luxusbarátnéi vannak, azóta igen megváltozott. Itt toppannak be Babették, és nagyon rövid időn belül kiderül, hogy megint egy fickó se lesz ezen a remek kis bulin, így Tomi bedurcizva elhajt a szponzorkocsival.

Induljon a banzáj, essen szét a ház! Rita lányai belecsapnak a lecsóba, felszállnak a buligőzösre és csurig megpakolják a YOLOkazánt. Bogi is bepördül a 16 éves fiúk mellé, akik meg is táncoltatják a milliárdos feleséget. Egyszer csak megérkezik a tánctérre egy tűzpiros Ferrari, amiből maga Varga Viktor pattan ki és énekli a nagy Halász Judit klasszikust. Az asszonyok egyből letámadják az énekest. Hogy a gyerekek ez idő alatt mit csinálnak, az rejtély. Feltehetőleg Kálmánról, a kopasz cicáról kirakott fotókat bűvölik.

János is megérkezik a maga kis szerény ajándékával, ami egy lakáskulcs. Aztán Rita is megkapja a magáét, ami pedig a két jeggyűrű. Rita elfogadja, de azért visszakérdez, hogy ki is volt az a szőke nő, akivel a múltkor látta. Kiderül, hogy senki, csak egy lakberendező. Így már minden oké. Pláne, hogy Babett színházi szerepet kapott és Vivi bejelentette, hogy terhes, tiszta öröm és boldogság az élet. De persze Bogi priviben próbálja meggyőzni Ritát, hogy Jánost jobb lenne lepattintani. A már egyre hangosabb beszélgetés kezd rikácsolásba átcsapni, így az erre érzékeny luxusbarátnők egyből a helyszínen teremnek és megvédik Ritát, majd jól elküldik Bogit, hogy akkor ezzel a barátságuknak vége. Sőt! Nem is volt sose.