Gyémántkemény cicaharc Babett és Vivien között

trhws01e02_vivi_babett_dalma

Megy a folyamatos beszólogatás, hogy Rita és Babett a friss botox után úgy néznek ki, mint a kacsák.

 

 

 

 

Ott folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk: Vivi fergeteges, Fecsót becsicskítós, ruháért hazaküldős meglepetés eljegyzési bulijáról megszökött Babett és Rita már a kocsiban beszélgetnek arról, hogy milyen szörnyűséget követett el János. Kiderül a nagy titok, hogy Rita azért volt kénytelen egy 60 négyzetméteres kis albérletbe költözni a budai villából, aminek többszáz négyzetméteres nappalija volt, mert a férje elszerencsejátékozta a vagyonukat, de valami kegyetlen durván lementek a középosztály életszínvonalára.

Ha Rita akkor nincs észnél és nem lép, akkor most lehet, hogy egy híd alatt csövezne. Ennyire drámai volt a szitu. Babett is csak együttérzően hümmög, majd belátja, hogy akkor most, így éjjel, félig becsiccsentve mégsem olyan jó ötlet felmenni Jánoshoz.

Míg mások gyorskajáért rimánkodva, rommá vizezett gépi kólával és sültkrumplival vészelik át a pusztító másnaposágot, addig egy luxusfeleség botoxpartyt tart. Babett elviszi Ritát a saját dokijához, aki aztán tud bánni a nőkkel. Meg sem érkeztek, de már be is indította a bókrakétákat, amik be is találtak a két nőnél. Kell is, hogy valaki legyezgesse a hiúságukat, mert Vivien tesz róla a nap folyamán, hogy a két luxusbarátnő ne érezze olyan jól magát a frissen botoxolt bőrében.

Vivien és Bogi is a tegnap este történteken rágódik még mindig, hogy Babett mennyire el akarta lopni a showt. Ez a fő probléma azon túl, hogy Vivien nem érti, Bogi miért akar visszajönni Budapestre, pláne egyedül, a férje nélkül. Neki ez nagyon gyanús, mert ha szereti a török milliárdos pasiját, akkor miért akar tőle távol lenni? Mindegy is, hisz ez eltörpül Babett arcátlan viselkedése mellett. Miskolc felé haladva az autóban jön a megfejtés Vivitől, hogy szerinte barátnője nem engedhetne meg ekkora rongyrázást a kis színészi karrierjéből, mert mindent, a kitapétázott és festményekkel tele aggatott wc-t, a 24 karátos aranyéletet a férjének köszönheti.

Eközben a botoxparty után, szintén Miskolc felé haladva egy visszafogott Maseratiban a Dalmával kiegészült Rita-Babett kombó is kibeszéli a frissen eljegyzett barátnőjüket.

Babett: Vivien egyébként mit csinál?

Dalma: Én tudjam?

Babett: A kis Sunshine Barbie.

Rita: Mondjuk szép lány, az tény. És jól tud házasodni.

A csajok végre megérkeznek Rékához az Alakreform táborba. Bogi gyorsan átadja a Louis Vutton karkötőt a fitneszladynek, hogy ezzel felmentse magát torna alól, de különben is bokasérülése van. Babették is megérkeznek, és ezzel Vivien megindítja a nyílt alázást, hogy a botoxnak köszönhetően két kacsával bővült a csapat. De az öregasszonyozás itt nem ér véget.

Amíg Vivien és Dalma Rékával edz, addig Rita és Bogi mennek egy kört valami parkolóban hagyott kabrióval. Közben Babett is hasznossá teszi magát, elmegy kocogni Réka barátnője, a volt tévétulajdonos, de ma már talent management céget vezető Yvonne után.

400 méteren ledumálnak mindent, hogy akkor leülnek beszélni hivatalosan is, hogy miként lehetne Babettból egy megkerülhetetlen szupersztár, akinek az arcával jobban ki lenne plakátolva az ország, mint az akciós zsömlével. De ez még odébb van. Vissza a Miskolci táborba, ahol a luxusfeleségek gokartban vívják meg eposzi cicaharcaikat. De csak az első körben.

Vivien nyer, és ahogy az ilyenkor szokás, elkezdi locsolni a pezsgőt. Szerencsétlenségére pont Babett tül szoknyáját kapja telibe, aki ettől kiakad, és le is zavarja a kis huszonéves Sunshine Barbie-t a mosodába, hogy el is kezdheti kitisztítani a ruháját. Ez vezet el egy óriási veszekedéséig, ahol aztán előjön a tegnap este, Babett tegnap esti főbűne, hogy el akarta lopni a show-t, aztán meg Ritával se szó, se beszéd eltűntek. Bogi is képbe kerül, amikor Babett kérdőre vonja, hogy mit csinálja itt a gyémántkeménységű műbalhét. A visszaemlékező videóból kiderül, hogy a díszes társaságból mindenki ki volt akadva azon, ahogy Vivien szegény Fecsót leoltotta. Bárhogy is volt, már mindenki éktelen rikácsolás közepette bizonygatja a maga igazát, mire Rita is jelzi, hogy Vivien inkább vegyen vissza a hangerőből. Azért a friss menyasszonyt se kell félteni:

Rita és Babett viszont így már nem akarnak bulizni, úgyhogy el is indulnak haza. Amikor kijelentkeznek, akkor még összefutnak a csajokkal, igaz oda se köszönnek, de Bogi kiengesztelő törökországi meghívását azért elfogadják.

"Na, az lesz majd mindennek a teteje"

- ígéri Szultána.

És lesznek is majd "szolgák", luxushajón való koktélozgatás, de egy hatalmas patália is. Folytatása következik október 9-én 21:00-kor a Viasat3-on. A teljes adást alább lehet megtekinteni.

Reklám