Kovács Áront elkapta a luxusfeleségek cicaharcvihara

trhw_s02e09_kovacs_aron_bogi_babett_yvonne_tunde_vivi

Véget ért a második évad, de az izgalmak még nem hagytak alább! Emberek! Itt a minden eddiginél hiánypótlóbb, extra luxy kibeszélőshow Kovács Áronnal!

A visszafogott, csak szájkaratéig fajuló Jerry Springer Show hangulatű beszélgetés során a luxusfeleségek jól megdiskurálták az elmúlt időszak történéseit. Na nem geopolitikai és egyéb hasonló témákat érintettek, hanem azt, hogy mi volt Afrikában, miért kellett kibeszélni a másikat a háta mögött az átváltozó partyn, és így tovább.

Mindenkinek Bogi volt a plasztikai sebész által felpumpált bögyében, így azon lehetett csámcsogni, hogy Bogi tényleg egy kétszínű vipera-e, hogy tényleg ő-e a társaságban a gonosz, gazdag és önző Paula, aki még az ártatlan ikertestvérét is elnyomná egy latin szappanoperában.

Látszólag ugyan az évad közben Babett és Bogi kibékült, de most újult erővel tépték egymást verbálisan. A barátságuk jövőjéről nem is derült ki semmi. A nagy adok-kapokba belelkesedve Áron is megkapta a magáét, amikor Vivient kérdezgette, hogy Fecsó tökei mennyire vannak satuba fogva.

Végül lett egy nagy megmondás is Vivinek hála, miszerint

"a férjek, illetve a pasik olyanok, mint a buszok: ha elment az egyik, jön helyette másik."

Ezzel a végszóval búcsúzunk is!

Ha lemaradtál volna a Feleségek luxuskivitelben extra kibeszélő show-járól, akkor most visszanézheted az egészet a VIASAT PLAY-en!