Luxusfingás zavarta meg a fennkölt vacsorát

trhw_s02e02

A múltkori után már biztos mindenkinek luxus- és feleségelvonási tünetei vannak. Pánikra semmi ok, itt a makulátlan gyémántkontent, a luxusfeleségek pompás kalandjai, mely ez alkalommal tanyasi kolbászozással, útszéli grafitizéssel, és puccos vacsoránál való ordenáréskodással van tele.

Bogi beköltözött egy szerény kis lakásba az Operával szembe, és egy szobalányt, vagy ahogy Vivi mondja, egy szolgát, egy cselédet is intézett magának, akinek az első reggelije nem lett tökéletes, de azért még nem lett páros lábbal kirúgva az emeletről az Andrássy útra, mert a zöld turmix nem lett elég zöld. A szolgálólány az a nem mindennapi megtiszteltetés érte, hogy meghallgathatta gazdája gondolatait Tündéről, az új barátnőről.

"Tünde végre az a nő, az a nívó, aki én vagyok. Végre találtam magamnak egy társat"
- mondta Bogi. Ezek szerint Babették hozzá képest csak alulról karcolják a felső tízezret? Egyelőre nem derült ki, hogy akkor miként is van ez.

Dalma kicsit megfúrta Yvonne buliját, hogy mindenki tudta nélkül meghívta Bogit, így békítő szándékkal mindenkit összetrombitált egy jó kis popsi edzésre, hisz köztudott, hogy a csoportos seggizomnövelés elfeledtet minden korábbi feszkót és összekovácsolja az embereket.

Vivi kicsit késve érkezett az edzésre, mert Fecsóval kellett kicsit összebalhéznia a mindenhova odapiszkító malacka miatt. Fecsó ultimátum elé állította menyasszonyát, hogy vagy ő marad, vagy a malac, mert a budai lakóparkban ketten nem férnek meg. Végül Fecsó nyert, mert Vivi edzés után egyből egy tanyára vitte a kis jószágot.

Míg mindenki az egyéb dolgait intézte, addig Tünde egész nap a konyhában robotolt. Valahogy így:

Eközben Babett megkapta az új ruhatárát, ami, mint kiderült, nem is különbözik sokban azoktól, amiket a stylist olyan nagy lendülettel kivágott a kukába. Majd Yvonne-nal felvértezve elmentek valami isten háta mögötti helyre, ahol a magyar Banksy-vel felfújattak a falra egy graffity-portrét Tündéről. Ennek a hordozható változatát szánták ajándékként az est házigazdájának.

Eközben Dalma, Bogi és Vivi elvitték a malacot a tanyára. Kalandos út volt, mert elakadtak a földúton. Szerencsére arra járt András bácsi, a traktoros, aki megmentette a hazát, de persze megfelelő mennyiségű pénz illetve itóka ellenében. Már csak a kismalac leadása volt hátra, amit egy irgalmatlan kolbászozással ünnepeltek meg a luxusfeleségek.

Elérkezett az este, ahol aztán megmutathatták a csajok, hogy milyenek is igazából, merthogy a brazil hangulatú Yvonne-bulin nagyon-nagyon visszafogottak voltak. Itt hiába lett feltéve az 1800-as évekből származó ezüst étkészlet, úgy röpködtek a lószarok a levegőben, mintha nem is botoxolt homlokig luxusban gázoló nőkről lenne szó.

A kezdeti adok-kapok Tünde és Vivi közt csak a felvezetés volt, aztán jött az egymás szájába szarás hasonlata, illetve a "Ki fingott?" kérdés hangoztátasa.

Ilyen prémium társaságba keveredett Tünde. 

Lemaradtál? Nézd vissza a teljes epizódot a VIASAT PLAY-en!