Luxushiszti a négyzeten

trhw_s02e01_mindenki

VISSZATÉRTEK! A luxusban élő, luxusban fürdő, luxust reggeliző, ebédelő és vacsorázó nők újra itt vannak, hogy bearanyozzák a hétköznapokat! Ott hagytuk abba, hogy Bogi ki lett közösítve. Vajon sikerül-e kibékülniük a csajoknak vagy mostantól tényleg nem öri barik már? Minden kiderül.

Míg Babett azon panaszkodik az alternatív, függőággyas jóga órán, hogy Rita cseszik felvenni neki a telefont, illetve még erről a közös testedzésről is késik, addig Vivi és Dalma elviszik a pasijaikat Bécsbe, hogy ott kényeztethessék magukat az urak, míg a várandós kismamák leapasztják a hitel kártyákat. És meg lehet nyugodni, Viviék nem valami outlet centerbe mennek pénzt szórni, hanem nosztalgikusan arra a helyre térnek vissza, ahol egyszer már sikerült egy vagyon elkölteni. Hogy érezzük, mennyire nem számít a lóvé:

"Ez nem is drága, csak 400 euró."
- mondja Vivi egy napszemüvegre.

Azért a pedikűröztető pasikat se kell félteni. Igaz, lehet, hogy a luxus asszonyok elköltik a világ minden pénzét, de ők legalább kibeszélik a terhesség nehézségeit. Hogy az apás szülés Fecsó szerint egy rémálom, egy mészárszék, hogy egy olyan gyönyörű kis helyről kijön egy véres teremtmény. Bezzeg a várandós szex az bejön neki. Dalma pasijának már kevésbé, ő, így az apás szülést jobban favorizálja, mint a terhes szexet, pláne, hogy Dalma szabályosan kergeti őt.

Eközben Yvonne, mint barát és menedzser berendeli magához Babettet, mert fontos közlendője van: baj van a sztílóval. Babetthez 30 percen bellül ki is száll a riadóztatott egyszemélyes divatkommandó, Pusztai Olivér, és egy kicsit felfrissíti a színésznő ruhatárát, ami szerény véleménye szerint vizuális környezetszennyezés, tömegpusztító divatcsapás, öltözködési tragikomédia. A fél gardrób kuka, különben Babett képtelen lesz kiszakadni ebből a 60 éves olasz szenyoríta stílusból, amibe botoxolt homlokig benne van.

Ezzel párhuzamosan Yvonne leflambírózza a fél arcát, amikor a lányát próbálja lenyűgözni a konyhatündéri képességeivel. Szerencsére jön a virágos ember, így nem ég le a konyha. Tünde egy hatalmas csokrot küldött. Szép meg minden, de egy 5 lieters fazékba is alig fér bele. A nagy virág kis vázába való áthelyezése eredeti hanggal is fergeteges mulatság, pláne Yvonne lányának magyar-angol nyelvű szakkommentálásával, de kicsit felgyorsítva és Benny Hill-zenével az igazi.

Közben a bécsi shopizás is véget ér, amikor a várandós luxusfeleségek arra érnek vissza, hogy a két pasi két nővel van egy jakuzziban. Nem erről volt szó, nem ez volt megbeszélve. A hormonokkal felturbózott féltékenységet Fecsó és Tomi is poénnal próbálja elsimítani. Így megy a stand up comedy a sztrádán, hogy

"Kik? Milyen csajok? Ja, azokra takarítónőkre gondoltál, akik jöttek kisuvickolni a medencét?"

Ugyanígy Fecsó is próbálja menteni a menthetőt.

"Ja, hogy a lányok? Fel se tűnt, észre se vettem őket, azt hittem a búvár vizsgát jöttek letenni."

Yvonne beöltözős buliján aztán elszabadul a pokol. És nem azért mert Yvonne lányának brutális dekoltázsa miatt. Fiatal még, örül neki, hogy ezt adta a jóisten, hát mutogatja is rendesen. Bogi feltűnése kavarja fel az aranyporral hintett álló vizet. Dalmának köszönhető ez a kis meglepit, aminek végeredményeként egymás szavába vágva óbégatva vitatkoznak a János-ügyről és a vállalhatatlan stílusról, amit egyesek megengedhetnek maguknak. Bezzeg a törökországi luxuslátogatás, a szolgák meg a Jason Statham hasonmás hajós kapitány, az azért nem volt rossz...

Végül Rita priviben megbeszéli Bogival, hogy úgy néz ki, neki lesz igaza, mert Jánossal nem alakulnak jól a dolgok. Egyelőre nem kaszinózza el a házat, amit megvett neki meg a gyerekeknek, de 10 év után nem tudnak újra összeszokni. Vivi azért még nem kapcsolt vissza uszító üzemmódból, beleáll a dologba, sőt, a békítő szándékkal disztingválásra felszólító Tündének is visszakaffog, hogy ne szóljon bele ezekbe, mert kábé 10 perce sincs ebben a prémium VIP baráti körben. Tünde nagyon szeretne ennek a Best Friends Forever csapatnak a tagja lenni, úgyhogy meg is hívja magukhoz a lányokat és Bogit egy vacsira.

Nézd vissza a teljes epizódot a VIASAT PLAY-en!