Medencés partyba vágták magukat a luxusfeleségek

trhw_s02e07_bogi_yvonne

A jóból is megárt a sok, így sajnos véget ért az afrikai kiruccanás, az elefántkakit megjárt Louis Vuitton telefontok is hazatért Magyarországra Bogival és a többiekkel együtt. A halálközeli élménnyel felturbózott szafarizás után Budapest akár ingerszegény környezet is lehetett volna, de a luxusfeleségek feltalálták magukat.

Afrika megtette békító hatását, így Bogi és Babett ismét barinői státuszban tetszelegtek, amikor egy filmforgatáson összefutottak. Nem volt ez véletlen, hisz Bogi még kocsit is küldött Babett és Dalma elé, hogy még véletlenül se maradjanak le arról, amint kamerára veszik a jelenetet, amiben egy ködös, erdős tájon, véresen, mocskosan menekülve jajveszékel. A kimerítő forgatás után Bogi megdumálta Yvonne-t, hogy mnenek el közösen lovagolni. Eközben Babett tovább dolgozott a kis személyi stylistjával az új arculatának kidolgozásán, melynek következő ékköve egy saját fürdőruha kollekció. A mottó már el is készült. A "Botoxot mindenkinek!" után itt a 

Köllő Babett fürdőruhát mindenkinek!

Most, hogy mindenki képbe került bikinis divatozás ügyileg, térjünk is vissza a Dalma által szervezett medencés bulira. A mulatozás forró hangulatát kisgatyára vetkőztetett pincér fiúk biztosították. A férjjel megáldott luxusfeleségek nem is tudták mire vélni, hogy Dalma miért akarja rájuk erőltetni a saját szexuális túlfűtöttségét, de nem is lehetett ezen olyan sokat rágódni, mert az események hamar felpörögtek. Kis pezsizés után Yvonne, Rita és Bogi a medencében pancsolva nyomták a partyt, amit az sem tudott elrontani, hogy ad egy, Tünde végre egy az egybe felkérdezte Bogit, hogy nem komolyan gondolja-e a barátságát Babettel, vagy ez is valami színjáték; ad kettő, Rita ismét olyan helyzetbe került, mint anno Törökországban kicsit becsiccsentve rámoccant egy megye második helyezett Jason Statham hasonmásra.

Lemaradtál erről a fergeteges epizódról? Nyugi! Itt és most a VIASAT PLAY-en megnézheted a teljes epizódot!