A millió forintos hiszti

trhws01e01_babett_bogi

Ha mindig is érdekelte, hogy mivel tölti a hétköznapokat egy magyarországi luxusfeleség, akkor jó helyen jár. Szeptember 25-én debütált a Feleségek luxuskivitelben, alább, hogy miért volt érdemes nézni a premiert!

Van hat nő, Rubint Réka, Köllő Babett, Csősz Boglárka, Farkas Rita, Vasvári Vivien és Smaltig Dalma, akikről már lehet tudni ezt-azt. Röviden: gazdagok és szépek, ja, és nem sajnálnak milliókat költeni cipőkre és táskákra. Szerintük ha már megtehetik, akkor meg is érdemlik. Vagy fordítva. Mindegy. A lényeg, hogy az ő személyre szabott gyémántokkal díszített Chanel szótárukból már rég kikopott a nélkülézés fogalma. Viviennek speciel az a legnagyobb problémája, hogy vegyenek-e Fecsóval (tetszés szerint Fecónak is lehet ejteni) egy hajót, és hogy az elektromos vagy vitorlás legyen-e.

Sokáig nem évődhetnek ezen a problémán, mert Vivien vőlegénye közli, hogy akkor most hazamennek, onnan pedig egy buliba. Vivien drámain kiborul, hisz nem erről volt szó, hanem arról, hogy romantikáznak. Fecsó, aki Vivien szerint nem papucs, sőt, igényli, hogy legyen valaki, aki folyton ugráltatja,  kivételesen a sarkára áll, megnyugtatja menyasszonyát, de a buliból nem enged, oda menni kell, max az első pohár pia lesz az utolsó is, és tényleg hazamennek. Nem véletlenül van ekkora, már-már mesterségesen nagyra botoxolt fenék kerítve ennek a bulinak, mert ez egy utólagos eljegyzési party lenne, ahol Vivien és Fecsó frigyre lépésének körbeünneplése a cél.

De van itt más konfliktus is: Rita azon agyal mostanában, hogy felmelegítse-e 8 éve tropára ment házasságát a volt férjével. Azóta nem volt egyikőjüknek se senkije, plusz a fickó szereti a négy közös gyereküket, de ez azért nem olyan egyszerű döntés. Egyelőre bőven elég azt kitalálni, hogy mi legyen Vivi eljegyzési bulijára a tökéletes szett, amitől a friss menyasszony nem érzi majd magát toprongynak, ha egymás mellé állnak. Rékával gyorsan meg is álmodják a szettet, plusz kibeszélik, hogy melyikük gyereke nagyobb sztár valami éneklős appon. Egyyelőre Rékáék Larájának van több követője, de hamar megtörténhet a trónfosztás, mondja Rita. 

Boginak sincs egy gönce, amit felvegyen. Természetesen csak képletesen, ugyanis nem tud dönteni, mert már akkor is fáradt volt, amikor bepakolt a bőröndbe, most meg az is a dilemma tárgya, hogy pusztítóan vagy csak szolidan dögös legyen az este. Szerencsére Lakatos Márk segít neki Facetime-on keresztül. De végül egy teljesen más ruhát választ, mert abban, amit stylist javasolt, orbitális dekoltázsa lett volna, Vivi meg menten hisztirohamot kapott volna. Amikor Bogi bepattan az érte érkező kocsiba, akkor kiderül, hogy felesleges volt emiatt aggódnia, mert Babettet nem nagyon izgatta, hogy a fenekéig kivágott hátú, elöl pedig mélyen dekoltált vérvörös ruha, amit felvett, mennyire megy túl egy meglepetés eljegyzési party határain, és mennyire boríthatja ki a Balatonról, kétórás út után érkező Vivit. 

Dalma érkezik elsőnek. Azt nem látni, hogy megsemmisülten, holmi taxival kell érkeznie, mivel a pasija nem volt hajlandó elfurikázni őt, miután le lett koptatva azzal, hogy nem jöhet, mert ez egy csajbuli. A partyra vezető úton Babett és Bogi kicsacsogták magukat, például az amerikai út eszetlen pénzköltekezéséről szóló sztoriról, hogy hat darabb lobby kocsi se volt elég, a földön húzták a csomagokat, annyi cuccot vett a török milliárdos pasija, meg az ő családja.

"Jó, ezt Los Angelesben meg lehet csinálni, nade Seychellen?!"

- reagálja Babett.

Lassan megérkezik mindenki, megy a luxuspezsgőzés, közben kiderül, hogy Rita kezét nem holmi jeggyűrűvel, hanem egy Audi TT coupe kulcsával kérték meg. Előtte meg Babett vagizott azzal, hogy a száz kis brillkővel kivert jeggyűrűjét azért nem hordja, mert egy középkategóriás autó árával vetekszik. Már csak Vivi hiányzik, aki igazából a bejárat előtti vörös szőnyegen toporzékol, hogy ő így aztán be nem megy, mert hogy néz ki. Biztos mindenki tip-top, ő meg tökre le van harcolva. Fecsó végül nagy sikerrel beimádkozza a klubba, így megkezdődhet az örömünnep. 

Vivien egyből elsírja magát, amint kiderül, hogy hova is hozta vőlegénye, sőt, konkrétan lelkiismeretfurdalása is lesz tőle, hogy mennyit szidta ezért a pasiját. Az öröm nem tart túl sokáig. Még a koccintásig minden oké, tudja, hogy kábé strandruhába van, de nem rendez jelenetet. Aztán jön Dalma, és hozza a meglepetés-eljegyzésiparty-ruhát. Vivi osztatlan örömmel fogadja a ruhakölteményt.

"Ezt a szart biztos nem veszem fel!"

Ezzel a lendülettel parancsba adja Fecsónak, hogy azonnal húzzon haza azért a ruháért, amiben tényleg tud itt pompázni. Így is lesz. Közben azért a ronda ruha-merényletet elkövető Dalmával is megmarad a barátság, szóval nyugodtan folytatódik a luxusdanajozás. Babett annyira beszórakozott, hogy Rita szerelmi bánatát meghallgatva kitalálja, hogy akkor ők most kocsiba pattannak és elmennek Jánoshoz, aztán lesz, ami lesz.

Folytatása következik október 2-án 21:00-kor a Viasat3-on. Az első részt pedit itt lehet megnézni.