Szolgaélet luxusfalván

trhw_s02e03

A múltkori jól sikerült, majd hirtelen fingszagúvá vált luxusvacsora után Tünde az első adandó alkalommal elintézte, hogy az ajándékba kapott graffitit a fia gyorsan megsemmisíthesse. Egy búcsúszelfit azért megért az új luxusfeleségről készült kortárs (nem kortes) portré. Eközben Babett rákényszerített egy kis relaxációs kezelést Yvonne-ra, aki elárulta, hogy ő nem az a fajta menedzserasszony, aki egy ilyen medencében lebegős, dizájner- és/vagy kézműves pihentető kúrán úgy el tud lazulni, mint a közmondásos rigalánc. Mivel barátnéja és egyben ügyfele befizette, ezért nem rohant ki a világból.

Eközben Bogi egy tál luxusleves és luxussaláta fölött megbeszélte a vele egy nívón lévő Tündével azt, amit a kulturált, de szellentésaromájú vacsorán nem sikerült. Amíg ez megtörtént, addig a medencés relax party-ból kiszálló Yvonne lehúzta az aznapi másik igen fontos teendőjét a GUCCI noteszéből: csináltatott egy tetkót a lányával. Nem egy szivárványt okádó unikornis koponya lett végül, hanem egy apró kis szívecske, de a lényeg megvolt, a közös varratás.

Megkezdődött a nagy babaváró buli előkészülete is: Dalma és Vivi kiették a cukrászda teljes készletét, majd a maradékot elszállították. Kicsit sikerült ledobni a tortát a földre, de Vivi nem esett pánikba, megoldotta a dolgot.

A nyomok eltakarítását Dalmára bízta. Vivi épp befejezte a keze ügyébe akadt muffin elpusztítását, amikor nem várt brazil szappanoperai fordulat történt, mire Dalma még nagyobb kiszolgáló személyzet lehetett.

Megkezdődött végre a buli, ahol a leszedált kismamák megkapták a szexi nővérkés jelmezeket, a festményeket, az ezüst kanalakat, amiknek nagyon örültek, meg a Vivi szerint azt az okádék fejkendőt, amit Bogi hozott ajándékba. Bosszúból jól lefárasztották a szülős és gyereknevelős történetekkel, például, amikor Fecsó pelenkázta volna Arianát, de amikor a kis vőlegénye meglátta a pelus tartalmát, akkor hősiesen belehányt a sziklakertbe. A jó sztorikon felbuzdulva Bogi is elmesélt egyet, amit elég vegyesen fogadtak a többiek.

Bogi végül el is ment egy bárba az elég látványosan unatkozó Catherine-nel. Ott beszélték meg a nagyon csajos dolgaikat, miszerint szülés is overrated, karrier is the first.

Lemaradtál! Nézd vissza a teljes epizódot a VIASAT PLAY-en!