Szüléssel és indokolatlan cenzúrával búcsúznak a luxusfeleségek

trhw_s02e08_final

A múltkori medencés buli utáni másnapot a jól ismert Babett féle detoxikáló módszerrel, egy kis botoxpartyval lett volna illő megejteni, de most más izgalmak vártak a luxusfeleségekre. Készülni kellett a lóversenyre!

Ami a hétköznapi embernek mezei lóverseny, az a luxusfeleségeknek egy Ascot Derby made in Hungary, szóval a kiöltözés és a kirívó kiegészítők elkerülhetetlenek. Utóbbiért tett kis kitérőt egy ékszerboltban Dalma és Yvonne. Így tudták csillogó bizsuk közt megbeszélni, hogy akkor most Bogi már nem is Babett bögyében van, hanem Tündéében. Pedig Bogi az elején még azt hitte, hogy ők ketten egy nívót képviselnek, ugyanabban a luxuscsónakban eveznek, egymás tanzanitokkal díszített Jimmy Cho plattformcipőiben járnak, annyira egy hullámhosszon vannak. Hát nem.

Rita és Babett is megbeszélték a tegnap estét egy kis süti és limonádé mellett, majd jött a nagy teszt. Rita rávette barátnőjét, hogy csináljon gyorsan két terhességi tesztet. Babettnek semmi kedve nem volt hozzá, és nem is örült, hogy barátnője ennyire nypmasztja ezzel, pláne, hogy kiderült: negatív lett az eredmény.

Eljött a derbi ideje. Mindenki megjelent a kis kalapjában, Tünde hozta magával Mihalik Enikő ügynökét, Kajdi Csabát, akit pár snittel korábban megkért, hogy szakértse meg, hogy a 15 éves fiának mennyi esélye van modellként nem éhen halni Los Angelesben. A lóverseny izgalmai pillanatok alatt lemennek, még Bogi díjátadásával együtt is, amit kicsit nehezményeznek a lányok, hogy ezért kár volt kijönni, kiöltözni és így tovább, majd Dalma a nagy panaszkodás közben hirtelen görcsölni kezdett. Sikerült is a sokak szerint unalmas progit egy kis szüléssel felturbózni.

Eközben Vivi és Fecsó megérkeztek a kis budai luxuslakóparkban lévő luxuspecójukba az újszülött kis mini Fecsókával. Vivi már épp belengette, hogy akkor most mindenkivel rohadtul vége a barátságnak, mivel a hazaérkezésükre nem voltak ott fanfárostul a reptéren, de egy telefonhívás után kiderült, hogy mi a helyzet Dalmával, úgyhogy Fecsót kinoszogatva a lakásból, az újszülött gyereket az előszobában hagyva már mentek is szüléshez aszissztálni.

Végül, de nem utolsó sorban készült egy videó, melyben indokolatlanul cenzúráztuk a műsort. Természetesben senki sem használt trágár kifejezést, Tünde se szidta a fiát, Babett se mondott csúnyát Dalmára, de egy jól bevágott sípszó, egy elharapott mondatvég és máris kész Káromkodó luxusfeleségek. 

Lemaradtál az utolsó részről? Nézd vissza a teljes adást a VIASAT PLAY-en!

Reklám