Terhespara Afrikában

trhw_s02e06_babett

Az előző rész a megválósult álomból lett rrémálmokról szólt, amikor Yvonne lánya végre megkapta azt, amire 10 évesen vágyott, hogy elefántokat és zsiráfokat nézegethessen Afrikában, majd halálközeli élményt is kapott az örömmámor mellé, amikor elakadtak a Jurassic Parkból kölcsönzött terepjáróval. Ugyanígy Babettnek se volt egy leányálom a túra, hisz volt már Afrikában, nem akkora buli az, és hát most se volt, amikor Bogival kellett egy szobán osztozkodnia. De mivel mindenki túlélte az előző részt, most jöhetett a jól megérdemelt buli, merthogy meghívták őket, mint az ismert luxusfeleségeket, hogy túlragyogják a helyi gazdagoknak szervezett est 10 ezer lumenes fényét. Volt is egy kis arconpörgés luxy edition, meg kirúgás a gyémántkrajcáros hámból, meg ereszd el a méregdrága póthajam.

Az est egyik nem kis hozománya az volt, hogy Bogi és Babett végre végleg kibékültek. Megbeszélték, hogy mi nem szimpi a másikban, aztán jól megölelték egymást. Vajon Vivi jelenlétében is így ment volna ez a békülő szeánsz?

A másnap egyik részét jótékonykodással ütötték el. Elmentek az ivóvízből kifogyott Fokvárosba, hogy meglátogassanak egy helyet, ahol egy nő etetett, itatott és látott el szállással egy csomó gyereket. Ahogy maga is elmondta: utoljára 7 éves korában volt úgy, hogy pihenni tudott. Eközben Bogi megünnepeltette magát kicsit, merthogy szülinapja volt. Tünde nehezményezte, hogy szegény gyerekekkel énekelteti afrikaiul a Happy Birthday-t, de Bogi szerint a kicsiknek pont az volt a legnagyobb élmény, hogy mosolyogtak rájuk, foglalkoztak velük. Nehéz lett volna ez ügyben igazságot tenni, szerencsére nem is kellett, mert egy gourmet ebéd mellé megérkezett a szülinapos desszertje, Burak. Míg a többiek egyből bekönnyeztek a meghatottságtól, addig Bogi jókedve lassan, de biztosan jött felfele. Aztán ki tudja, hogy mi történt, amikor direkt kettesben lettek hagyva...

Babett, Tünde, Catherine épp elmentek meglepi parfümöt készíteni, amikor megjelent Yvonne is, aki, mint egy természetfilm narrátora, mint egy wannabe David Attenborough közölte, hogy ezeknek a parfümöknek az alapja a bálnák hányadékából készül. Babett úgy értette, hogy bányahányadék, de nem, bálna hányadék volt az. Meg is jegyezte, hogy még szerencse, hogy nem cápahányadék, mert attól a cápavédő Bogi totál ki is borulna.

Már csak egy yacht-buli volt hátra, ahol tisztességgel megünnepelték Bogi születésnapját. Átadták a parfümöket, amikből Babetté még jó is lett. Aztán Burak előhúzott egy kis dobozkát, benne a Titanicból ismert Ócean szíve kicsinyített másával. Bogi nem követte Rose példáját, nem dobta le a mélybe a követ, amit egy csapat szakállas tudós keresett, hanem megtartotta szépen azt a 100%-os tisztaságú tanzanitot. Volt nagy örömködés, majd hirtelen Babett rosszul lett. Tünde rájött, a nők akkor vannak ilyen cefetül, ha terhesek. Ezzel kapcsolatban Catherine is kifejtette filozófiai nézeteit.

Lemaradtál? Nézd végig a luxusfeleségek afrikai kalandjait a VIASAT PLAY-en!