Vivi megcsinálta a maga kis Royal Weddingjét

trhw_3x00_vivi

Minden, az egész Feleségek Luxuskivitelben azzal kezdődött, hogy Fecsó szervezett egy titkos eljegyzési bulit. Ott hangzott el az egyből ikonikussá vált "Lehet menni! Szia, Good bye!". És most itt vagyunk, a kör bezárult: Fecsó és Vivi összeházasodtak, a luxusmenyasszonyból hivatalosan is luxusfeleség lett. De hogy is volt ez a luxuslagzi?

Mivel Viviék nem a szomszédban keltek egyben, hanem egy a Dallas című sorozatból ismert Ewing-birtokot is megszégyenítő, saját tóval rendelkező helyen, ezért egy nappal korábban oda kellett menniük. A babakocsi majdnem be se fért az autóba, de végül sikerült betuszkolni a milliókba került esküvői dresszekket is.

Eközben a társaság másik része, kivéve Dalma, mert ő nem lett meghívva, Yvonne szülinapi poharazgatására készült. Tünde divatbemutatóval egybekötött ruhapróbát tartott Dani és férje legnagyobb örömére. A dressz kiválasztása után már csak az ő szintjükhöz méltó, nívós ajándékról kellett gondoskodni. Ekkor került elő a garázsból pár festmény, ami a ház ura szerint minden gond nélkül be kell, hogy férjen a Tesla csomagtartójába, ez erre lett kitalálva, direkt ekkora.

A kocsi is és a festmény is. A biztonság kedvéért Tünde azért becsomagoltat két kristály pezsgős poharat, mert az a közös ajándék a csajokkal.

Bogi egy külön kis imázsfilmnek beillő jelenetben sikeresen kiválasztotta a saját stylistjával a maga kis esküvői ruciját, majd kellő mennyiségű pezsgő után elindult szülinapozni. Yvonne fekete alapon fehér pöttyös és piros övvel ellátott szettjének verbális elégetése után, merthogy ez a három szín tabu egy esküvőn, de Yvonne richtig ragaszkodott hozzá, Olivér rendesen felöltöztette őt is és Babettet is. Végre eljött a szülinapi poharazgatás, amiből sokat ugyan nem láttunk, de annyit igen, hogy Bogi nem kapta le mind a 10 műkörméről Babettet, illetve utóbbi sem harapta le előbbi arcát.

A bulika hajnali kettő és négy óra között ért véget. Kinek mikor, ugye, merthogy Bogi még megmutatta magát Parisszal a budapesti éjszakának. Így ő kicsit késve is, de megérkezett egy kilátszó válltömésű csillogó dresszben. Míg a vőlegény, Vivi tesója, és Dalma férja a medencébe vodkaszódázva lazultak, addig a menyasszony a szobájában készülőött, pózolt és locsolta pezsgőt a koszorúslányoknak, majd rejélyes üzenetet küldött Babettnek, hogy azonnal jöjjön a hotelbe, menjen fel hozzá. Úristen, mi lehet a baj? Miért pont őt? Sőt! Miért csak őt hívta és a többi csajt meg nem? Ennyi? Game Over, esküvő lefújva? Mivel ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásában nem nagyon tudott segíteni se Tünde, se Yvonne, inkább a poharuk alját nézegették, így Babett útnak indult. Mint kiderült, Vivi csak jófej akart lenni, hogy Babett is láthassa őt az esküvőt megelőzően.

Az igenek is ki lettek mondva, volt sírás és így tovább, majd jött a gratuláció, amikor Bogi az egyedi, kimondottan Vivinek készített rúzsok mellé még dobott egy kis gyűrűt, ami lényegében egy bazilika kilincs nagyságú ékkő volt. Ezt követően adta Dalma, Babett és Tünde a két szem poharat, az italt és a borítékot, amiben egy két főre szóló wellnesz üdülés volt. Bogi amúgy elmondta a gyűrű okát: törökörszágban ez így szokás, ilyenkor szerzik be az asszonyok a hozományukat, ilyenkor kapják a legtöbb ékszert, amit az esküvőn külön testőr véd, majd a végén meg is számolják, hogy kiderüljön, mennyit ér az asszony. Dalma itt kedvet is kapott egy kis törökországi kiruccanáshoz.

Az eszem-iszom, dínom-dánom is megvolt, a dráma elmaradt, mindenki iszonyat cukin viselkedett.

 

Kacsatáncoló Vivit ugyan nem lehetett látni, de augusztus 20-i parádét megszégyenítő tűzijátékot igen.

Ilyen volt a magyar Royal Wedding, aminek most röpke 40 perc erejéig bárki részese lehet.

Nézd vissza a teljes adást a VIASAT PLAY-en!

Reklám