Vivi templomi esküvőjéről sem hiányzott a pompa

mood_2_1.mp4_.00_00_11_07.still003x

Ez a nap is eljött. Vivi egy szép, ellenben a kelleténél jóval melegebb nyári napon, egy laza balatoni lánybúcsú után feleségül ment Fecsóhoz. Ennyi. Az eddig amúgy csak luxusmenyasszony az Úr színe előtt luxusfeleséggé vált. Rég volt, s tán igaz se volt az az eljegyzési party, amit Fecsó(ka) ügyesen, titokban, meglepetés gyanánt leszervezett kedvesének, hogy valami puccos helyen ünnepeljék a nagy lánykérést a többi luxusfeleséggel, Ritával, Babettel, Rékával, Dalmával és Bogival.

Az ország számára nyilvános kis románc ezzel a lovagias gesztussal indult, majd jött is egyből a mini dráma, amikor Vivi kiakadt a hozott ruhára, idézzük:

"Én ezt a szart fel nem veszem. Menjél szépen haza és hozz nekem egy másikat. Most azonnal, úgyhogy szia, good bye!"

De az ő szerelmük nem hasalt el egy ilyen kis apróságon, ahogy azt is túlélte kapcsolatuk, hogy bécsi wellnessezéskor Fecsó nem ugrott ki a vízből, amikor két idegen lány is lazult mellette a jakuzziban.

Illetve azt se felejtsük el, hogy Vivi inkább Fecsót választotta, amikor a budai luxuslakópark lakásába kulázó kismalac közül kellett választani. Nem sokon múlt, de a cuki malacka ment a tanyára, nem az építkezési vállalkozó. 

Eljött A Nagy Nap, Vivi megérkezett egy kék Bentley Continentállal a templomhoz, hogy a fotósok, a rajongók és a szűk családi kör, valamint az Úr és a pap színe előtt kimondja az igent.

A ceremónia minden gond nélkül lement. Nem volt se ármánykodás, se látványos féltékenykedés, se semmi a háttérben.

A csokor eldobásánál lehetett volna egy kis balhé, mert egy röpke másodpercig félő volt, hogy Vivi ledobja az ortodox templom patinás csillárját, de az örömapa időben szólt a még facér lányoknak és az egykor atletizáló menyasszonynak, hogy jobb lenne előbbre állni.

A közös szelfizgetés után Vivi bepattant a luxusautóba, majd Fecsó is bepréselte magát valahogy a hátsó ülésre. Így indultak szűk családi körben megünnepelni a neves eseményt, és a kellemest a hasznossal összekötve 2 in 1 megnézni a foci vb döntőjét.