Vivi terhes?!

trhws01e06_vivi_fecso

Bármi lehetséges, ahogy az is, hogy Bogi előbb helyezkedik el a magyar filmiparban, mint Babett. De nézzük szépen sorjában, hogy mi is történt.

Babett nagyon rá van izgulva arra a női főszerepre, aminek a castingjára Yvonne az ő maxi profizmusával benyomta. A szöveg megtanulásához segítségül hívja egy színész barátját, aki egy hárfázó nővel érkezik, merthogy ez segít memorizálni az olyan nehezen megjegyezhető sorokat, mint az

"Azt hiszed, hogy megdugsz, és otthagysz?!"

Babett se nagyon hisz benne, mert előbb látja maga előtt, hogy bealszik a lágy prüntyögésre, minthogy beleszálljon a fejébe a szövegkönyv. Eközben Bogi ugyanazokat a sorokat magolja, csak ő a szelfi kamerának mondja a magáét. Végül megtörténik az elkerülhetetlen: a két luxusbarátnő összetalálkozik a casting várójában. Babett botoxtól megkeményedett álla akkorát koppan, hogy a próbaolvasásról kiballagó Oroszlán Szonja adja a másikat.

"Hát kit hívtak meg még erre a szerepre, Angelina Jolie-t?"

- teszi fel a kérdést Babett, aki arra már csak tényleg hüledezve, néma hápogással tud reagálni, amint Bogi jófejkedve lecsókolja a rendezőt és Kamarás Ivánt. Fel is hívja Yvonne-t, hogy annyi esélye van, mint hülyéknek az elmebajnokságon, de a menedzser végül meggyőzi, hogy jó lesz, ha bemegy. Bogi még távozás közben odabök egyet Babettnak, hogy már nem is kellene neki bemennie castingra, annyira lemosott mindenkit a pályáról. Hogy ebbe a filmbe kettejük közül ki fog kelleni, az nem most derül ki, de nem is baj, mert így megmarad a feszkó későbbre, valamint lehet foglalkozni Vivivel, aki a múltkori esküvői dekorációs elemek után most a ruháját is kiválasztja.

De még mielőtt belevetjük magunkat a nagy "Mondj igent a ruhára" luxusfeleséges különszámába, addig Vivi épp a látványos szenvedés utolsó stációjánál tart, és nagy hanggal a pultra vágja a konyharuhát. Fecsó érzékeli a hisztit, és megkérdezi, hogy mi van. Semmi, csak az asztrológus azt mondta, hogy majd elhagysz. Jaj, hát nem kell minden kuruzsló szavát elhinni. Akkor nem hagysz el? Nem. Csók, puszi, ennyi volt, Vivi megnyugodott, pedig mintha a laptopból jósoló asszonynak azt mondta volna, hogy ha Fecsónak nem tetszik, hogy a kapcsolatukban márpedig ő a dandárdátobnok, aki a bulizás alól végleg felmenti vőlegényét, akkor tovább lehet lépni.

A nap sokadik fénypontja Fecsó, amint egy szál fecskében versenyt úszik a Vizes VB Masters kiadásán, és nyer. A luxusasszonyok hajrázása nem volt hiábavaló.

És akkor a ruhapróba: kezdjük ott, hogy Vivin A Nagy Napon nem egy, hanem három menyasszonyi ruha lesz. Mind a hármat meg is mutatja. Van egy jégkirálynős, egy igazi mélyen dekoltált cucc, meg egy utolsó, aminél Bogi megint megjegyezheti, hogy Vivi azzal a bizonyos közmondásos vasággyal együtt nem nyom többet 20 kilónál, így csípője sincs, amit egy ízléses esküvői gönc tisztességgel ki tudna emelni. De mindegy, mert már két ruhával korábban kirobbant a balhé, hogy Babett úgy rátapadt Fecsóra, mint egy nedves fecske fürdőgatya a Vizes VB Mastersen úszó ingatlanfejlesztő vállakozó altestére. Közben Rita sehol. Ahelyett, hogy a csajokkal lenne, már megint János kábítja valamivel. Ki az a János? - kérdezi Lakatos Márk, aki nagy segítség volt, hogy oldottabb legyen az amúgy elég késdobáló hangulat a ruhapróbán.

Rita egy ingatlanossal nézeget luxusvityillókat, de döntésképtelen, ezért elhívja Babettet és Bogit. Bogi már a küszöbön állva fikázza az 1000 négyzetméteres házat, amihez külön kis kerti tó, személyzet és egyéb úri huncutságok járnak, merthogy Rita ebben a palotában akarja megint egyesíteni a családot, amit egyszer János már minden vagyonával együtt feltett a piros hetesre. Itt is folytatódik a minimál feszkó Babettel, aki aztán le is lép, merthát ő is érzi, hogy tök mindegy, hogy ott van-e vagy nem, amikor Szultána kiválóan ellátja a luxusingatlant véleményező izlésdiktátor szerepet. A 300 négyzetméteres lakás be is jön neki, mert abban nem sejlik fel János szelleme a kamu márványoszlopokban.

A sűrű nap végén jöhet a jól megérdemelt buli, ami jelen esetben a Sziget zárónapja. De oda sem lehet ám csak úgy bemenni, külön sminkes és fodrász kell, hogy patent megjelenést varázsoljon nekik, aztán már mennek is a luxusladikkal, hogy a poron, mocskon átvágva, koszos sátrazók mellett haladva a patyolat tiszta, full elit VIP-ben topoghassanak. A Jimmy Cho cipőben való táncparkett-koptatás ott ér véget, hogy Vivi berosszul. Csak nem terhes? Majd kiderül.

Feleségek luxuskivitelben hétfő 21:00-kor a Viasat3-on.