Feleségek luxuskivitelben

Fényűzés tűsarkakon

Réka bemutatkozó videója

quote_reka

Mit kell tudnod Rékáról?

Rubint Réka 39 éves, fitness edző, életmód tanácsadó és édesanya. Boldog és kiegyensúlyozott életet él, a családja a mindene. Férje és három gyermekük a legfontosabbak az életében, értük bármire képes lenne, szeretetét igyekszik a legváltozatosabb módon kimutatni.

Nagyon sok fellépést vállal, akad olyan hétvége, hogy hat különböző rendezvényen is szerepel. Egy munkával töltött nap után az az igazi felüdülés és kikapcsolódás számára, ha a gyermekeivel és férjével, Schobert Norbival lehet.

Norbival 2001-ben egy rendezvényen ismerkedtek meg, egy évre rá pedig kimondták egymásnak a boldogító igent.  A szerelem mellett a sport is szorosan összeköti őket. Férjével közös életcéljuknak tekintik, hogy az egészséges életmóddal az életminőség javítására, a rendszeres testedzéssel pedig a mozgás örömére neveljék az embereket.

Amikor van lehetőség és alkalom a vásárlásra, akkor biztosan egy csinos cipő és egy hozzáillő táska az, ami a szívét megdobogtatja. Emellett a szép napszemüvegeknek sem tud ellenállni.

Rékát az évek alatt a szakmai elismerések sem kerülték el. 2008-ban az Év Személyi Edzőjének választották, 2012-ben Az év női oktatója, edzője díjjal tüntették ki és három évvel később helyet kapott a Forbes legbefolyásosabb nőket rangsoroló listáján is.

Reklám