Feleségek luxuskivitelben

Mit kell tudnod Viviről?

Vivi életének sok emlékezetes pillanatát láthatták a nézők és a Feleségek az elmúlt években, de a legutóbbi évad óta nagyot változott vele a világ: válik kisfia apukájától, Fecsótól, és egyedülálló anyaként tartja el két gyermekét, Edwardot és Arianát.  De Vivi nem az a típus, aki a sarokban sajnáltatja magát, helyette inkább több munkát vállal, hogy mindent meg tudjon adni a gyerekeinek.

Munkából pedig könnyen tud válogatni, hiszen növekvő népszerűségének köszönhetően rengeteg fotózásra, reklámkampányba és tévéműsorba hívják.

Vivi nem veszítette el az egyéniségét sem, ugyanolyan szókimondó, humoros és bevállalós, mint volt, talán csak egy kicsit felnőttebb lett, és nem mond ki azonnal mindent, amit gondol. Amit viszont kimond, azt nem vonja vissza!

Szerencsére a szerelem is ismét rátalált, és egy olyan férfi van mellette, akire mindig is vágyott – Gizmó, ahogy ő hívja, a Feleségeket is könnyen maga mellé állította azzal, ahogyan Vivire figyel.

Néhány egészségügyi probléma azonban megkeseríti a szőke szépség életét, a forgatás alatt mindenki legnagyobb ijedtségére még mentőt is kellett hívni hozzá. Arról már nem is beszélve, hogy a járvány miatt ő is nehéz helyzetbe került…

s3_vivi