Feleségek luxuskivitelben

Itt minden arany, ami fénylik! - Lagzi luxuskivitelben! augusztus 27-én 21:00-kor!

Vivi

Mit kell tudnod Viviről?

Vasvári Vivien 26 éves, lakberendezéssel, lakások kivitelezésével foglalkozik. A környezetében sokakat meglep, hogy már van egy 3 éves kislánya, Ariana. A kislány édesapjával nincsenek együtt, felváltva osztoznak a gyermek nevelésével kapcsolatos feladatokon. Mindent megtesz azért, hogy Ariana semmiben se szenvedjen hiányt, igyekszik neki a lehető legtöbbet megadni. Vivien korábban modellként is dolgozott, és lányát is szívesen látná a kamerák kereszttüzében.

Imádja a drága cipőket és táskákat, rengetegszer meglepték már 2 millió forintot érő darabokkal. Bármilyen ajándéknak örül, amit szívből adnak és persze annak is, ami nagyon értékes.

Párjával, Fecsóval egy budai luxuslakóparkban élnek, ahol egyébként több rokonuk és néhány barát is rendelkezik saját ingatlannal. Ettől úgy érzi, szinte az egész komplexum az övék. Fecsó építészmérnök, akivel másfél éve tart a kapcsolatuk.

Fecsó a csillagokat is lehozná Viviennek és mindent megtenne azért, hogy boldognak lássa. Barátai szemében Fecsó igazi papucsférj, ám Vivient az ilyen vélemények nem érdeklik. Szerinte Fecsó nagyon is jól érzi magát ebben a szerepben.

Vivien életében a sport mindig is kimagaslóan fontos szerepet töltött be. Adrenalin függő, aki imád síelni, wakeboardozni. Párjával gyakran járnak a Balatonra hajókázni.

Reklám