Flúgos Futam 3. rész recap

ff-sarga1600-900

Bye-bye, sárga csapat.

Október 17-én debütált Magyarország egyedülálló autós valóságshow-ja, melyben Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével párosok versenyeznek a "kincskereső" ámokfutásban az ötmilliós főnyereményért.

A Flúgos Futam nem egy egyszerű autóverseny, hanem komoly teszt is, hiszen a versengő párok hosszú időn át egy autóban vannak összezárva. Naponta több száz kilométert vezetnek és nehéz erőpróbákat állnak ki, szigorúan tilos tömegkommunikációs eszközöket igénybe venniük a tájékozódáshoz. Aki pedig nem teljesít jól, a nap végén ki is eshet.

NÉZD ÚJRA A FLÚGOS FUTAM EPIZÓDJAIT A VIASAT PLAYEN!

Epizódról epizódra egyre keményebb a verseny, ami persze a párok között lévő kapcsolatot is komoly próbák elé állítja. Rengeteget számít, hogy ki bírja jobban cérnával, és ebben bizony nem mindenki jeleskedik - ez derül ki az alábbi gifekből is.

 

Csilla és Lóri remekeltek ebben az epizódban, és együttes erővel sikeresen vették az akadályokat. A párosnál ennek köszönhetően teljes a harmónia és tombol a szerelem, ami biztos, hogy hatalmas löketet ad nekik a további erőpróbákhoz.

Robi és Anikó a zöld csapatból a kompátkelésnél igencsak agresszívan nyomta a játékot, amit a kék csapat Ádámja meglehetősen nehezen viselt - ahogy a képeken is látszik, szinte rajzfilmfigurává alakulva tombolt magában. Párja, Anna arckifejezése is egy tanulmány: döbbenten figyelte szerelme pszichopatákat megszégyenítő mimikáját.

A sárga csapatban tagjai között igen látványosan megbomlott a nagy összhang. A dolog oka az volt, hogy meggyűlt a bajuk az írásbeli összeadással - valószínűleg nem csak mi gondoljuk úgy, hogy Viktornak kijárt volna egy jókora tasli. Nem véletlen, hogy végül a szuperszép modellpárosnak kellett búcsúzni a játéktól ebben az epizódban.

CSEKKOLD A PÁROSOK BEMUTATKOZÓ VIDEÓIT A VIASAT PLAYEN!