Flúgos futam 5. rész recap

Flúgos futam

Csilla hiába mutogatta a cickóját Lórinak.

Október közepén debütált Magyarország egyedülálló autós valóságshow-ja, melyben Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével párosok versenyeznek a "kincskereső" ámokfutásban az ötmilliós főnyereményért. A Flúgos futam nem egy egyszerű autóverseny, hanem komoly teszt is, hiszen a versengő párok hosszú időn át egy autóban vannak összezárva. Naponta több száz kilométert vezetnek és nehéz erőpróbákat állnak ki, szigorúan tilos tömegkommunikációs eszközöket igénybe venniük a tájékozódáshoz.

NÉZD ÚJRA A FLÚGOS FUTAM EPIZÓDJAIT A VIASAT PLAYEN!

Az egyéni addotságok mellett a siker nagyban múlik azon is, hogy az egyes párosok mennyire egészítik ki egymást, és mennyire képesek hatékonyan együttműködni a győzelem érdekében. Adásról adásra nő a feszkó, hiszen egyre kevesebb csapat marad versenyben - az alábbi kis videókból kiderü, mi minden történt az ötödik epizódban.

A fekete csapat Mártija egy kis lábmunkával próbálta éjszaka felforrósítani a hangulatot, de Jani - legalábbis egyelőre - nem volt benne a mókában. Márti meg is jegyezte, hogy a pasi olyan, mint egy apáca. Mi még nem találkoztunk borostás apácával, ő tudja...

A fehér csapatban nagy az összhang, Csilla és Lóri láthatóan nagyon imádják egymást. Mint minden párnak, nekik is megvan a maguk közös nyelve - kizárólag ez lehet az oka annak, hogy amikor a lány "kis büdöspéló"-nak hívta a Lórit, ő azonnal egy romantikus szájrapuszival válaszolt a nem mindennapi bókra. Mindezt vezetés közben - még jó, hogy nem jött szembe senki.

Persze akadnak olyan feszült pillanatok, amikor Lórit nem tudják lázba hozni Csilla bájai - nagy hőségben a lány hiába próbálta neki a melleit mutogatni, rá sem hederített az ikrekre.

A kék csapat leleményességéhez nem férhet kétség: az ötödik epizódban különösen Ádám tette oda magát, és egy igen innovatív, orális ragasztási technikával rögzítette a Winkler-mellszobor letört orrát. A restaurátorként dolgozó nézők bizonyára nem értenek velünk egyet, de szerintünk kreatív húzás volt!

CSEKKOLD A PÁROSOK BEMUTATKOZÓ VIDEÓIT A VIASAT PLAYEN!