Flúgos futam recap 6. rész

Flúgos Futam

"A fiúkecskét kell megfejni, vagy a lányt?"

Október közepén debütált Magyarország egyedülálló autós valóságshow-ja, melyben Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével párosok versenyeznek a "kincskereső" ámokfutásban az ötmilliós főnyereményért. A Flúgos futam nem egy egyszerű autóverseny, hanem komoly teszt is, hiszen a versengő párok hosszú időn át egy autóban vannak összezárva. Naponta több száz kilométert vezetnek és nehéz erőpróbákat állnak ki, szigorúan tilos tömegkommunikációs eszközöket igénybe venniük a tájékozódáshoz.

NÉZD ÚJRA A FLÚGOS FUTAM EPIZÓDJAIT A VIASAT PLAYEN!

Minél jobban közeledik a verseny vége, annál idegesebbek és feszültebbek a játékosok, ami miatt a párok tagjai - félig viccből, félig komolyan - egyre gyakrabban összekapnak, úgyhogy a versengés mellett még egymásra, a másik lelkére is fokozottan figyelniük kell(ene). Ez nem mindig sikerül, ahogy az alábbi videókból is látható.

Krisztián például szegény Tamara lelkébe taposott durván vele, mert feszült idegállpotában egyre inkább képtelen tolerálni, hogy a nő térképolvasásból nem éppen nagymester. Egy tuti, mi nem szívesen ülnénk be e mellé a pasi mellé mitfahrernek.

Csilla és Lóri között is ki-kipattannak a feszültség szikrái, talán ennek is köszönhető, hogy a lány konkrétan féltékeny lesz az autóra, amiben ülnek.

Ráadásul Lóri popkulturális utalásai sem szórakoztatják...Vagy nem is érti a szőkenős szöveget, vagy hirtelen nem jutott eszébe, hogy ő is szőke, úgyhogy a párja nem valaki másról beszél.

A zöld csapat Robijában a kecskefejős feladat vetett fel kérdéseket. Bizonyára poénnak szánta a dolgot, de az még nagyobb poén lenne, ha adásba kerülne egy olyan videó, ahol megfej egy fiúkecskét.

CSEKKOLD A PÁROK BEMUTATKOZÓ VIDEÓIT A VIASAT PLAYEN!