Meztelen társkeresőből a volán mögé

ff-piros1600-900

3 dolog, amit tudnod kell a Flúgos Futam Piros csapatáról.

Október 17-én debütált Magyarország egyedülálló autós valóságshow-ja, melyben Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével párosok versenyeznek a "kincskereső" ámokfutásban az ötmilliós főnyereményért. Ismerd meg a Flúgos Futam Piros csapatát, azaz Petrát és Josie-t közelebbről!


NÉZZ FLÚGOS FUTAM EPIZÓDOKAT A VIASAT PLAYEN!

 


Mit kell tudni róluk?

Mindketten huszonévesek, az Ádám keresi Évát című meztelen társkereső forgatásán jöttek össze. Josie kertészként dolgozik, Petra pedig aktfotózással keresi a kenyerét - ez konfliktusforrás a párnál, mivel a fiú igencsak féltékeny. Ebből a szempontból egyébként Petrát sem kell félteni, nagy a szája, és ő is sokat nyúzza a párját hasonló témában. A fiú kezdő sofőr, a lány pedig nem ismeri a térképet - ez kicsit visszahúzhatja őket a játékban.

Tények a csapatról

1. Josie elszántságát mutatja, hogy a műsor kedvéért külön vezetési órákat vett, hogy megfelelően tudjon teljesíteni a versenyben.

2. A Négy esküvő kamerái előtt örök hűséget is fogadtak egymásnak, úgyhogy mind a ketten komolyan gondolják a kapcsolatot. Csupán annyi a gond, hogy Petra hisztirohamait Josie elég nehezen viseli, ami egyébként a játék során is gond lehet.

3. Mind a ketten szeretnének gyereket, abban viszont egyelőre nem tudtak megállapodni, hogy mikor - Petra sürgetné a projektet, Josie viszont egyelőre még várna a trónörökös érkezésével.