Modellek a volán mögött

ff-sarga1600-900

3 dolog, amit tudnod kell a Flúgos Futam Sárga csapatáról.

Október 17-én debütált Magyarország egyedülálló autós valóságshow-ja, melyben Winkler Róbert és Bazsó Gábor vezetésével párosok versenyeznek a "kincskereső" ámokfutásban az ötmilliós főnyereményért. Ismerd meg a Flúgos Futam Sárga csapatát, azaz Zsófit és Viktort közelebbről!


NÉZZ FLÚGOS FUTAM VIDEÓKAT A VIASAT PLAYEN!


Mit kell tudni róluk

Kétségkívül ők a játék egyik legcukibb párja, akikről sugárzik, hogy mennyire imádják egymást - fiatalok és szerelmesek. Ja, és szépek is, mind a ketten modellként dolgoznak, egy közös munka során zúgtak egymásba. Nagy köztük a harmónia, és a jövőjüket is közösen képzelik el: együtt szeretnének éttermet nyitni Thaiföldön, és a profi fotózást is meg akarják tanulni. A gyengéjük, hogy kissé döntésképtelenek, de mivel szinte mindent együtt csinálnak, nagyon kompromisszumkészek.

 

Tények a csapatról

1. A féltékenység Zsófira és Viktorra nem igazán jellemző - mivel mind a ketten megszokták, hogy szépek, ez nem igazán téma köztük. Nem csoda, hogy viszonylag keveset veszekszenek, hiszen a legtöbb párnál ez az egyik állandó konfliktusforrás.

2. Mind a kettejüknek van jogsija, de Viktor jobban vezet, és navigálásban is ő az erősebb. Cserébe a feladatokat Zsófi igazi macskanő módjára oldja meg - ebben ügyesebb a pasijánál, de persze mindig ott van, hogy segítsen neki.

 

3. Zsófi szinte mindig fogyókúrázik, hogy megőrizze az alakját. Viktor ábrándos típus, és rettenetesen lassú, főleg amikor reggelente készülődni kell - ez az egyetlen dolog vele kapcsolatban, amivel néha az őrületbe tudja kergetni a barátnőjét.