Supergirl tényleg szabadkőműves?

sg-illuminati1600

Jelek, hogy a sorozat az illuminátus rend műve

Az interneten fellelhető összeesküvés-elméleteknek se szeri, se száma, és úgy tűnik, a VIASAT3 legújabb szuperhősös sorozata, a Supergirl sem úszta meg szárazon. Sokan úgy vélik, a sztori és a rendezés is tartalmaz illuminátus szimbólumokat, sőt, valószínűleg az egész sorozat a szabadkőművesek műve. Arról nem beszélnek, hogy konkrétan milyen hasznot húz a rend a szériából.

Ha nem is értünk egyet vele, a magunk szórakoztatására azért összeszedtük a netes fórumokon és YouTube-on fellelhető "bizonyítékokat" (nem tudjuk eldönteni, hogy tényleg komolyan gondolják-e, vagy csak viccelnek), ti pedig döntsétek el, mennyire meggyőzőek az érvek. Vajon mi az igazság? - lehet, hogy a kérdés örökre megválaszolatlan marad...

5 OK, AMIÉRT MELISSA BENOIST A TÖKÉLETES SUPERGIRL

A Mindent látó szem

A sorozatot CBS készíti - az internet világában pedig közismert tény, hogy a CBS-t és így a mindennapjainkat meghatározó híreket is az Illuminati tartja kézben. Finom figyelmeztetés a logójuk, melyben a Mindent látó szem, mint az Irányítók jelképe egyértelműen megjelenik.

(Wikimedia / CBS)

Számmisztika

A helikopterleszállók nem szoktak számokat viselni, ha egy kórház vagy egyéb specifikus épület tetején látjuk őket, a sorozatban mégis megjelenik a 10-es szám, ráadásul ki van emelve pirossal is. A 10-es szám Isten száma, az emberi lét feletti lét jelképe, valamint a felemelkedést és a bukást is szimbolizálja az illuminátus numerológiában. Véletlen? 

(CBS)

A logó

Ahogy nagybátyja Superman logója, a Supergirl mellkasán található jelkép is egy fordított piramisban tekergő kígyó - kell ennél illuminátusabb szimbólum?!

(Wikimedia / CBS)

További illuminátus szimbólumok

A kígyó és a piramis még több helyen feltűnik - Kara főnökének nyaklánca és a híd (ahol megmenti a repülőgépet az első epizódban) például elég gyanús...


(CBS)

A hajszín

Ha az eddigi jelek nem tették volna egyértelművé, Supergirlnek pontosan olyan a hajszíne, mint Angela Merkelnek, aki közismerten illuminátus, amiről bevett kéztartása is tanúskodik. Merkel egyébként a 2015-ös Economist címlapján Obama jobbján jelent meg több illuminátus személlyel és a kérdéses a címlapon Supergirl maga is feltűnik a jobb alsó sarokban, az általa megmentett repülő mellett. 

(The Economist)