TV Műsor

Most megy a tévében

Jóbarátok

Jóbarátok

5. évad, 2. epizód
 • Hétfő
  Okt14
 • Kedd
  Okt15
 • Szerda
  Okt16
 • Csütörtök
  Okt17
 • Péntek
  Okt18
 • Szombat
  Okt19
 • Vasárnap
  Okt20
 • Hétfő
  Okt21
 • Kedd
  Okt22
 • Szerda
  Okt23
 • Csütörtök
  Okt24
 • Péntek
  Okt25
 • Szombat
  Okt26
 • Vasárnap
  Okt27
 • Október 15, Kedd
  Most megy

  Jóbarátok

  5. évad, 2. epizód
  New York-ba visszatérve Ross rózsákat küld Emily-nek, de a virágok visszajönnek. Rachel közben hazatér magányos, görögországi nyaralásáról, de még mindig reménytelenül szereti Ross-t. Tanácstalanságában Monicát kéri fel tanácsadójának. Chandler folyton elfelejti, hogy titokban akarják tartani a viszonyukat Monicával, és mikor búcsúzóul megcsókolja a lányt, kénytelen Rachel-t és Phoebe-t is megcsókolni, hogy ne legyen feltűnő a dolog…
  Vígjáték
 • Október 15, Kedd
  Következik

  Jóbarátok

  5. évad, 3. epizód
  Phoebe-t beviszik a barátok a kórházba, mert megindul a szülés, de az orvosnak éppen a kedvenc sorozata megy a tévében, így meg kell osztania figyelmét a két dolog között. Mivel Rachel nem tudja, hogy Monica titokban Chandler-rel randevúzgat, megszervez egy négyes randevút két ápolóval...
  Vígjáték
 • Október 15, Kedd

  Jóbarátok

  5. évad, 4. epizód
  Ross-nak sikerül végre beszélnie Emily-vel, de a lány azt kéri tőle, hogy költözzön Londonba. Ross nem hajlandó erre, mert nagyon fontos számára a fia, Ben, így Emily beleegyezik, hogy ő költözik Londonba, de csak azzal a feltétellel, hogy Ross nem találkozik többé Rachel-lel. Ross elfogadja a feltételt…
  Vígjáték
 • Október 15, Kedd

  Jóbarátok

  5. évad, 5. epizód
  Ross elmondja Rachel-nek, hogy nem találkozhatnak többé, ha Emily New York-ba költözik, de Rachel nem akar lemondani a barátairól, ezért Ross úgy dönt, ő marad ki a csapatból. Chandler és Monica elutaznak a hétvégére, de minden apróságon összevesznek, és Chandler úgy érzi, ez a kapcsolatuk végét jelenti…
  Vígjáték
 • Október 15, Kedd

  Jóbarátok

  5. évad, 6. epizód
  Joey továbbra is hallgat Monica és Chandler titkáról, noha nem túl boldog, hogy hallgatnia kell. Phoebe örököl egy menyétbundát, de mivel a szőrmehasználat ellen van, úgy dönt, elégeti... aztán meglátja magát a tükörben, és másképp dönt. Ross eladja mindenét és egy új lakásba költözik, mert Emily azt szeretné, ha teljesen tiszta lappal kezdenék új életüket. Ross kezdi kissé túlzónak érezni Emily kéréseit és elmondja neki, hogy vagy megbízik benne, vagy a házasságuk sosem fog működni. Emily úgy dönt, nem tud megbízni a fiúban. Rachel és Monica megrémül egy szőrös férfitől, akivel a sötét pincében találkoznak. A Jetiről kiderül, hogy nem más, mint Danny, a ház új lakója. Rachelnek megtetszik az új szomszéd, ami nem biztos, hogy viszonzásra talál, bár végül elmennek pizzázni. A Csúnya Pucér Pasi újra feltűnik.
  Vígjáték
 • Október 15, Kedd

  Agymenők

  2. évad, 16. epizód

  Minden hétköznap 20:00-tól a VIASAT3 műsorán!

  Howard randizni kezd Leslie-vel, aki olyan pénzalapokhoz fér hozzá, melyekkel támogatni tudja Howard kutatását. Penny véletlenül tönkreteszi a kanapé Sheldon által használt ülőpárnáját. Sheldon nem találja a helyét a lakásban.
  Vígjáték, Romantikus
 • Október 15, Kedd

  Agymenők

  2. évad, 17. epizód

  Minden hétköznap 20:00-tól a VIASAT3 műsorán!

  A fiúk San Franciscóba tartanak egy szimpóziumra. Sheldon kérésére vonattal utaznak, de nem bánják meg, mert az utasok között felfedezik Summer Glau-t, a Terminátor színésznőjét.
  Vígjáték, Romantikus
 • Október 15, Kedd

  Szívek szállodája

  5. évad, 2. epizód
  Vígjáték, Dráma
 • Október 15, Kedd

  Szívek szállodája

  5. évad, 3. epizód
  Vígjáték, Dráma
 • Október 15, Kedd

  Castle

  5. évad, 15. epizód
  Beckett és Castle egy eltűnt lány ügyében nyomoznak. Elsőre egyszerű emberrablásnak tűnik az ügy, ám ahogy egyre mélyebbre ásnak, kiderül, hogy az eltűnt lány Alexis barátnője, ráadásul közben Castle lányának is nyoma vész.
  Krimi, Dráma
 • Október 15, Kedd

  Castle

  5. évad, 16. epizód
  Castle lányát Párizsban tartják fogva. Alexis hívása sem vitte közelebb az FBI-t az emberrablók búvóhelyéhez. Castle végső kétségbeesésében elkeseredett lépésre szánja el magát. Titokban Párizsba utazik, hogy egyedül szabadítsa ki a lányát, és hogy kiderítse a rablás valódi okát. Ám ezzel az akcióval az egész életét megváltoztató információk birtokába jut.
  Krimi, Dráma
 • Október 15, Kedd

  200 első randi

  2. évad, 10. epizód
  Luca hatalmasat csalódik Artúrban, ott akarja hagyni a tábort. Ildikó kétségbeesik, amiért nem engedhetik meg maguknak, hogy Zitának nagy esküvője legyen, nem várt helyről kap segítséget. Bence és Lali megegyeznek, hogyan oldják meg Sam vízumproblémáját. A hallgatók megismerik Vanda igazi személyiségét.
  Saját gyártás, Vígjáték
 • Október 15, Kedd

  200 első randi

  2. évad, 11. epizód
  Luca és Kristóf között szépen alakulnak a dolgok. Félix Artúrhoz fordul segítségért, aki azt javasolja neki, hogy 40 napig vonja meg magától a szexet, hagyja abba a csajozást egy időre. A rádió egy jótékonysági gálaműsor médiapartnere lesz, aminek különleges sztár-műsorvezetője lesz. Ildikó továbbra is drasztikusan spórol mindenen.
  Saját gyártás, Vígjáték
 • Október 15, Kedd

  Szellemekkel suttogó

  5. évad, 12. epizód
  Melindának fel kell tárnia egy család titkát, mielőtt a rejtély tönkretenné őket és egy fiatal szerelmespár életét.
  Dráma, Thriller
 • Október 15, Kedd

  A mentalista

  3. évad, 8. epizód
  Jane-t elrabolják. A tettes egy férfinak a lánynak, akit Jane korábban börtönbe küldött. A nő feltett szándéka, hogy bosszút álljon ezért, így egy vadászházba zárja Jane-t. Lisbon és a csapat nagy erőkkel kezdi meg a nyomozást. Közben a lány Lisbont is elrabolja, s azt tervezi, hogy mindkettejükkel végez.
  Krimi, Dráma
 • Október 15, Kedd

  A mentalista

  3. évad, 9. epizód
  A CBI egy sorozatgyilkos nyomában van. Az elkövető elsősorban rendőrökre utazik, ám ez esetben egy civil áldozat is előkerül. A kisvárosi seriff és az emberei tehetetlenül állnak az ügy kapcsán, így Jane sajátos módszereire hagyatkoznak. Az áldozatról kiderül, hogy vőlegénye rendkívül elszántan hajtogatja, hogy bosszút áll a gyilkosán.
  Krimi, Dráma
 • Október 15, Kedd

  Castle

  5. évad, 17. epizód
  Castle és Beckett olyan áldozat ügyében nyomoznak, aki postán kapott egy videót, majd miután megnézte, harmadnap éjfélkor meghalt. Misztikus, megmagyarázhatatlan és földöntúli jelenségek egész sorát indítja el, amikor Castle önhibáján kívül végignézi a felvételt, mert minden nyom arra utal, hogy már neki is csak három napja maradt hátra.
  Krimi, Dráma
 • Október 15, Kedd

  Castle

  5. évad, 18. epizód
  Holtan találnak egy cukrászt, akiről kiderül, hogy az ír maffia tagja, ugyanakkor az FBI beépített embere. Gyilkosát az ír maffia tagjai között kell keresni, de csak egy újabb beépített ember derítheti ki, mi történt. Ryanről, aki feleségével kisbabát vár, megdöbbentő dolog derül ki.
  Krimi, Dráma
 • Október 15, Kedd

  200 első randi

  2. évad, 12. epizód
  Luca és Kristóf viszonya egyre szorosabb, Kristóf szeretné majd elkísérni Lucát Zita esküvőjére. Adél szervezi a gálához a celeb műsorvezetőt, kezdi túlvállalni magát. Pepe és Karesz fogadnak, hogy Félix nem bírja betartani a 40 napos szexmentességi fogadalmat.
  Saját gyártás, Vígjáték
 • Október 15, Kedd

  Mátrix - Újratöltve

  Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas Neo Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából. A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal. Csakhogy a Mátrixban hatalmas erők szegülnek ellenük.
  Akció, Sci-Fi
 • Október 15, Kedd

  Mátrix

  Két valóság létezik. Az egyik mindennapi életünk - a másik az, ami mögötte van. Az egyik álom. A másik a mátrix. Neo kétségbeesetten kutatja az igazságot a mátrixról. Erről a titokzatos és ismeretlen valamiről. Neo csak mendemondákból hallott - de biztos benne, hogy ez az elképzelhetetlen dolog rosszindulatú, és titokban irányítja az életét. Neo úgy véli, Morpheus, ez a legendák övezte férfi, akit a világ legveszélyesebb emberének tartanak, megmutatja neki az igazságot. Egy éjszaka Neo találkozik egy gyönyörű ismeretlennel, Trinityvel, aki elvezeti őt egy másik világba, ahol Neo találkozik Morpheusszal és személyesen megtapasztalja az igazságot a mátrixról. Neónak egy kérdésre is választ kell találnia, amely ugyanolyan mellbevágó, mint az első. Vajon ő a kiválasztott? Még mielőtt felfoghatná, miről van szó, Neo biztos abban, hogy a kérdésre nem a válasz. Mások, mint Morpheus társa, Cypher egyetértenek. Ám akadnak olyanok is, akik nem egészen biztosak ebben. A mátrixnak védelmezői is vannak. Vezetőjük a könyörtelen és szó szerint fékezhetetlen Smith ügynök. A mátrix őreinek módszerei egyszerre ámulatba ejtőek és rémisztőek. Neo, Morpheus és Trinity élethalálharcot folytat a mátrix gonosz és szinte legyőzhetetlen őrei ellen, hogy választ találjanak kérdéseikre, ráeszméljenek valódi erejükre, és megismerjék sorsukat. Minden mozdulat, minden másodperc, minden gondolat döntő jelentőségre tesz szert, ha ki akarnak szabadulni a mátrix rabságából, és elpusztítani mindazt, amit képvisel.
  Akció, Sci-Fi
 • Október 16, Szerda

  A mentalista

  3. évad, 8. epizód
  Jane-t elrabolják. A tettes egy férfinak a lánynak, akit Jane korábban börtönbe küldött. A nő feltett szándéka, hogy bosszút álljon ezért, így egy vadászházba zárja Jane-t. Lisbon és a csapat nagy erőkkel kezdi meg a nyomozást. Közben a lány Lisbont is elrabolja, s azt tervezi, hogy mindkettejükkel végez.
  Krimi, Dráma
 • Október 16, Szerda

  A mentalista

  3. évad, 9. epizód
  A CBI egy sorozatgyilkos nyomában van. Az elkövető elsősorban rendőrökre utazik, ám ez esetben egy civil áldozat is előkerül. A kisvárosi seriff és az emberei tehetetlenül állnak az ügy kapcsán, így Jane sajátos módszereire hagyatkoznak. Az áldozatról kiderül, hogy vőlegénye rendkívül elszántan hajtogatja, hogy bosszút áll a gyilkosán.
  Krimi, Dráma
 • Október 16, Szerda

  Szívek szállodája

  5. évad, 2. epizód
  Vígjáték, Dráma
 • Október 16, Szerda

  Az élet csajos oldala

  1. évad, 23. epizód
  Caroline apjának botránya miatt Paul Platt, a híres parti-szervező nem hajlandó fogadni Maxet és Caroline-t. Johnny újra felbukkan az étkezdében - sikeres művész lett, átköltözik Manhattanbe, mi több, hamarosan megnősül. A Caroline nevére érkezett mocskolódó levelek között ott lapul egy meghívó is a Metropolitan Múzeum Éves Gálájára és a két lány úgy dönt, elmegy, mert muszáj bemutatniuk termékeiket a szintén vendég Martha Stewartnak.
  Vígjáték
Reklám

LEGÚJABB VIDEÓK