Brigi és Brúnó

minden hétköznap 19:00

Brigi és Brúnó

Tartalom

Brigi és Brúnó – új kalandok, új részek

A magyar közönség 20 év után is hatalmas lelkesedéssel fogadta Brigi és Brúnó visszatérését tavaly ősszel, így csak természetes, hogy nem maradhatnak folytatás nélkül a rajongók. Az 1. évad március 6-án 19 órától új epizódokkal folytatódik a VIASAT3-on.

Ahogy az előző részeknél, most is minden adásba három jelenet kerül, amelyekben Brigi és Brúnó szórakoztató módon járják körbe a mindennapi élet kisebb és nagyobb kihívásait, például a gyerekvállalás kérdését, a munkahelyi nehézségeket, a pénzügyi gondokat, a féltékenységet vagy éppen a nemek harcát. 

A visszatérés sikere szerintem részben a mindig aktuális párkapcsolati témáknak köszönhető. Igyekszünk körüljárni azokat a problémákat, ami sok párt érinthet, de ugyanakkor fel is oldjuk őket – azért szeretik ennyire Brigi és Brúnó történeteit, mert a karakterek megmutatják nekünk, hogy nem vagyunk egyedül a gondokkal, ahogy azt is, hogy mennyi mindenre lehet gyógyír a humor”  – mondta Oroszlán Szonja a folytatás kapcsán.

A sitcom új epizódjait is Herendi Gábor – aki olyan filmeket tudhat magáénak, mint a Kincsem, a Valami Amerika vagy a Toxikoma –, valamint Ipacs Gergely – akinek többek között a 200 első randit köszönhetjük – rendezi, a jeleneteket pedig a formátumhoz hűen, egy kamerával veszik fel.

Kövess minket