Tartalom

Emily Byrne FBI ügynök miközben Boston egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa után nyomoz, nyomtalanul eltűnik, majd halottá nyilvánítják. 6 évvel később találnak rá a fogságban tartott és megkínzott Emilyre, akinek szinte semmi emléke nincs arról, mi történt vele pontosan.

Miközben Emily igyekszik elrablásának részleteit kibogozni, próbál újra kapcsolatot teremteni a családjával is, akik időközben már továbbléptek. Emily férje, a szintén FBI ügynök Nick komoly bűntudattal küzd, amiért nem kereste tovább Emilyt és nehezen birkózik meg az iránta újra felszínre törő érzéseivel, főleg most, hogy már egy másik nő férje.
Miközben úgy tűnik, Emilyt alaposan megviseli a válságos érzelmi kapcsolata Nick-kel és elidegenedett fiával, Flynn-nel, egy új gyilkossági sorozat közepében találja magát, mint fő gyanúsított. Nick-et pedig megbízzák az elképzelhetetlennel: őrizetbe kell vennie Emily-t.

Emily annak érdekében, hogy bizonyítsa ártatlanságát rejtőzködni kényszerül. De minél közelebb kerül a válaszokhoz, annál nagyobb veszélybe sodorja magát és a családját. Vajon képes lesz Emily maga mögött tartani üldözőit? Be tudja bizonyítani ártatlanságát, mielőtt túl késő lenne? Vajon fel tudja fedni az igazságot elrablásáról?

Kövess minket