Feleségek luxuskivitelben

Mit kell tudnod Anfisáról?

Anfisa Bogi barátnőjeként csatlakozik a csapathoz a Feleségek új évadában. Ez magabiztosságot ad majd neki, így jobban meg meri mutatni a személyiségét.

Anfisa ugyanis amellett, hogy a természetes szépség nagykövete, coach is, így eléggé jól látja az embereket és a körülötte kavargó intrikákat, ennek megfelelően el is mondja, amit gondol, még ha annak következményei is vannak.
Valódi luxusban él, ismert teniszező a férje, megszokta az irigyeket, csodálókat, ellenségeket. Természetes neki, ugyanúgy, mint Boginak, hogy van személyzete, irányítja a saját és a férje vállalkozásait, neveli közben a gyerekeit, és ragyog a társasági eseményeken. Férjével igazi love story a megismerkedésük és a házasságuk története: Anfisa Londonban modellkedett és járt egyetemekre, amikor megismerték egymást, de csak annyi ideig találkoztak, amíg Sergiy odaadott neki két passt a wimbledon-i teniszmeccsére. Utána Párizsban találkoztak újra, Sergiy meghívta vacsorázni, és mindketten már akkor tudták, hogy a másik az igazi. Három hónap múlva eljegyezték egymást, hamarosan összeházasodtak Budapesten és Kijevben. Egy fél éve pedig a Maldív-szigeteken erősítették meg a fogadalmukat, szerelmük a mai napig ugyanazzal a lánggal ég, mint amikor először egymásba botlottak a londoni forgatagban. 

charpage_10041_felesegekluxus_single_9-16_anfisa_d_v1