Feleségek luxuskivitelben

Itt minden arany, ami fénylik! - Lagzi luxuskivitelben! augusztus 27-én 21:00-kor!

Bogi

Mit kell tudnod Bogiról?

Csősz Boglárka 33 éves, modellként és színészként kezdte pályáját.  Kilenc évvel ezelőtt megismerkedett egy török milliárdossal, Burakkal, akihez feleségül ment. A házaspár jelenleg Isztambulban él.  Bogi sohasem gondolta volna, hogy egyszer török feleség lesz belőle és igazi luxusban élhet. Burak Törökország legnagyobb építkezési vállalkozója, repülőgépeket gyártó világcégekkel dolgozik együtt.

Az otthonunk olyan, akár egy oázis: 300 db fa díszíti a másfél hektár nagyságú kertet, ahol egy pompás medence is található. Az 1300 négyzetméteres villában mindenkinek saját emelete van. Ezen kívül van még egy villájuk, ahol bármikor kettesben lehetnek Burakkal, amikor kedvük tartja.

Bogi imádja a gyönyörű és méregdrága cipőcsodákat. Állandóan vásárol, folyamatosan cserélgeti a kollekciókat. Egy bevásárló útja alkalmával akár 30 000 eurót is képes az üzletekben hagyni. Szívesen visel gyémántot, mint a legtöbb tehetős török feleség. A hétköznapokon egy limuzin, valamint saját sofőr is segít abban, hogy mindig eljusson oda, ahová éppen szükséges, vagy éppen a kedve tartja.

Bogi szeretne Magyarországon több filmszerepet kapni, hiszen elsősorban színésznőnek tartja magát. Szerepelt már különböző sorozatokban is, valamint producerként is volt alkalma bizonyítani. Az üzleti világ sem idegen számára. Két szépségklinikát üzemeltet, valamint ötcsillagos szállodákat lát el magyar termékekkel. Ötleteit általában férje is támogatja anyagilag. Gyermekük még nincsen. 

Reklám