Feleségek luxuskivitelben

Mit kell tudnod Noémiről?

Noémi mintha csak a Született Feleségekből lépett volna ki, bár jelenleg nem feleség, gyermeke apukájával már évekkel ezelőtt elváltak. Jelenlegi párjával több, mint 3 éve élnek együtt, Gergőt pedig kisfia, Dimi is nagyon szereti.

Noéminek van egy saját ruhamárkája, a Prieston, amellyel nemcsak itthon ért el sikereket, de amelynek köszönhetően New Yorkban, Ausztriában és Rómában is voltak bemutatói. A ruhák igazi hercegnős, nőies darabok, pont olyanok, mint maga Noémi. De nem kell őt félteni, nem félős hercegnő, megállja a helyét bármilyen társaságban – bár lehet, hogy nem ő beszél a legtöbbet, de ha mond valamit, akkor mindenki rá figyel.

Nemcsak ruhamárkája, de saját  táskakollekciója is van, a tervezés mellett pedig komoly üzletasszony: szoftvereket fejleszt, valamint enteriőr designerként több száz fős lakóparkokat rendez be, ahol először a technika segítségével, egy VR-es programmal tervezi meg a lakások berendezését. Noémi büszke arra, hogy mindent, amit elért, saját magának köszönheti, és nem mástól kapta.

charpage_10041_felesegekluxus_single_9-16_noemi_d_v1

Kövess minket