Feleségek luxuskivitelben

Itt minden arany, ami fénylik! - Lagzi luxuskivitelben! augusztus 27-én 21:00-kor!

Mit kell tudnod Tündéről?

Polgár Tünde 46 éves, feleség, családanya és háziasszony. Ő és családja az elmúlt években folyamatosan ingázott Budapest és Florida között. Férjét 18 éve ismerte meg, és hosszú időn keresztül együtt dolgoztak családi galériájukban. A luxusfeleség csakis a fiús anyák elfogultságával tud beszélni kamasz fiáról, Daniról.

A Gellért-hegy egyik legimpozánsabb utcájában laknak egy 400 m2 a házban ami, úgy van berendezve, mint egy múzeum. A házban lévő képek összértéke többszázmillió forint fölé tehető.

Tünde egy igazi háziasszony, a konyhában érzi jól magát, imád főzni, csak luxusélelmiszereket használ. Angus marha kilószámra áll a hűtőjében. Fontos számára foodsytling, szereti tesztelni az emberek gasztronómiai tudását.

Szenvedélye az utazás, a különböző művészetek élvezete, az árverések. Nagyon szereti az egyedi és antik ékszereket. A mozgás számára az egészsége megőrzése szempontjából fontos, de jól tudja magáról, hogy személyi edző nélkül nem használná a bérletét.

Tünde számára nagyon fontos a környezetvédelem és ezért sok mindent meg is tesz. Jótékonykodik, úgy gondolja, hogy lehetőségeihez mérten minden embernek segítenie kellene a rossz helyzetben lévőkön. 

Reklám