Feleségek luxuskivitelben

Mit kell tudnod Yvonneról?

Yvonne neve ugyanaz maradt, de a státusza megváltozott, hiszen huszonöt év után válik férjétől. Az üzletasszony szinte mindig házas volt, és nagyon korán lett feleség, így – bár átgondolt döntést hozott – furcsa számára az egyedüllét.

Szerencsére a gyerekei és a sport kárpótolják, de a munkájában is mindig talál valamilyen kihívást: többek között saját társkeresőjét fejleszti, hogy segíthesse a fiatalok párkeresését, hiszen tudja, hogy milyen nehéz rátalálni a szerelemre.

Emellett könyvet ír, nemcsak üzleti- de magánéletéről is, és olyan titkokat árul el, amikről még soha nem beszélt, és ami a Feleségeket is nagyon meglepte.

Yvonne eközben még fitnesz versenyre is készült, de ezt a jelenlegi helyzetben valószínűleg elhalasztják. A vírus miatt lánya, Catherine is itthon maradt, nem ment vissza Amerikába, így ismét úgy élnek együtt, mint egy olasz család. Természetesen a lehető legkevesebbet mozdulnak ki: otthon sportolnak, és az irodáját is a házban rendezte be Yvonne, hogy ott dolgozhasson.

s3_yvonne