Ki vele!

hétfőnként 21:00

Ki vele!

Tartalom

Április 22-én jön a Ki vele!, a WMN és a VIASAT3 közösségi talkshowja

A VIASAT3 és a WMN közös talkshowja egy magyar fejlesztésű, bátor, szókimondó formátum, ahol  együtt élvezhetjük a korlátok nélküli gondolatcsere, a konstruktív vita és a közösséghez való tartozás élményét. Minden adásban egy-egy téma áll majd a középpontban, amelyet a műsorvezetőkkel, a meghívott vendégekkel és D. Tóth Krisztával járunk körbe. A beszélgetéseket a WMN két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia moderálják majd, akik személyes történetekkel is kapcsolódnak a témákhoz. A műsort emellett D. Tóth Kriszta videóriportja, a „Breakout Room” is színesíti, ami egy privát interjú egy, a témához kapcsolódó, különleges vendéggel. A Ki vele! tehát egy izgalmas utazásra invitál, ahol bepillantást nyerhetünk a szerkesztőség életébe. 

Hogyan éljük meg az öregedést, hol van a helye az egyre nagyobb számú idős embernek a társadalomban és mi a longevity, azaz a hosszú, minőségi élet titka? Miért kezeljük tabuként a nők vérét? Van-e még jelentősége a hűségnek, milyen szerepet tölt be a modern ember életében a monogám házasság – egyáltalán, mindenki meg akarja őrizni a monogámiát? A spiritualitás csak humbug? Tele kell szülni ezt a mai világot? Hogyan bánunk a nőkkel és a gyerekekkel? Többek között ezek is olyan témák, amikről sokszor nem merünk beszélni, pedig mindannyiunk életében jelen vannak. Ezt a gátat szeretné ledönteni a VIASAT3 és a WMN közös talkshowja, a Ki vele! Az április 22-én 21 órakor debütáló műsor egy bátor, sokszor tabudöntő formátum, ami gondolkodásra sarkallja a nézőt.

A beszélgetéseket a WMN két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia vezetik majd, akik nemcsak moderátorként vannak jelen, de személyesen is kapcsolódnak az adott témákhoz: Csepelyi Adrienn például mindig racionális beállítottságú volt, de egy sorsfordító élménynél rájött, hogy nem minden kézzel fogható, és jóval nyitottabb lett a spiritualitásra; Krajnyik Cintia mostani várandósságához pedig nagyon nehéz út vezetett, így saját szemszögből tud mesélni a gyerekvállalásról. 

A műsorvezetők mellett a Ki vele! vendégei – hírességek, orvosok, egyéb szakértők – is mélyen érintettek a témákban, de az igazán érdekes beszélgetések érdekében más-más nézőpontot hoznak. A női vér tabuként kezelése epizódban például Kovács András Péterrel, Tapasztó Orsolyával és Benkovics Júlia szülész-nőgyógyásszal, a hit és spiritualitás kérdésében Dr. Kiss László csillagásszal és Peller Mariann-nal, a hosszú távú monogámiáról pedig Kiss Gergellyel, valamint feleségével, Valkai Annával és Orvos-Tóth Noémivel beszélgetünk majd többek között. 

Ki vele! 1. évad: április 22-től minden hétfőn 21:00-kor a VIASAT3-on!

Ki vele
Ki vele
Ki vele
Ki vele
Ki vele
Ki vele

Kövess minket