Szerelem a láthatáron

Szerelem a láthatáron

Tartalom

Vadonatúj saját gyártású sorozat indul a VIASAT3-on, amelyben a hazai celebvilág szinglijei próbálnak rátalálni a szerelemre. A sorozat főszereplői – Bencsik Tamara énekesnő, Elbert Alexa modell, A címlaplány győztese, Fehér Adrienn színésznő és Völgyi Zsuzsi énekesnő – olyan hírességek, akik hosszabb-rövidebb ideje párkapcsolat nélkül élnek, és ezúttal a kamerák előtt vágnak bele a párkeresésbe. 

A Szerelem a láthatáron a VIASAT3 olyan új, egyedülálló sorozata, amely négy ismert szingli nő magánéletébe nyújt bepillantást. Mindannyiuk életéből hiányzik a szerelem, ezt pedig nem mindennapi módon a sorozat segítségével szeretnék megtalálni. Rendszeres videocsevegéseik során megosztják egymással, a segítőjükkel, és a nézőkkel a szerelmi életükkel kapcsolatos legbensőbb titkokat, illetve a randik során történteket, tapasztaltakat. Ahogy az a legjobb barátnők között szokás, kibeszélik egymás randiélményeit, és mintegy „online” támaszt nyújtva jelen vannak és tanácsaikkal segítik, támogatják egymást – tippeket adnak, kritizálnak, közösen levonják a következtetéseket –, miközben mindannyian ugyanazt, vagyis a szerelmet keresik. 

Négyüket minden héten segítőjük, Garami Gábor ismert rádiós műsorvezető terelgeti az egyéni, és mégis közös „úton”. Ő az a személy, aki hetente új, váratlan feladatokkal látja el beszélgetőpartnereit – meglepetésszerű randikra küldi őket a számukra még ismeretlen jelöltekkel, vagy ha muszáj, szembesíti őket múltbeli, lezáratlan kapcsolataikkal. 

A több országban is rendkívül sikeres formátum egyedisége, hogy a televíziót és a közösségi médiát innovatív módon egyszerre használja arra, hogy a nézőket a hírességek zárt világába kalauzolja, illetve a randevúk és a kapcsolatok bonyodalmaiba beavassa. 

De vajon mindannyiuk számára felbukkan a szerelem a láthatáron? Hamarosan kiderül! 

Kövess minket