Egy randi felérhet egy pokoljárással is

200_elso_randi_luca_zsombor

Ahogy azt már mindenki tudja: Luca fogadott az anyjával, hogy 9 hónap alatt szerez magának egy pasit. De egy olyat, aki nem pénzért jön el kísérőként az esküvőre, nem is a haverja, de nem is valami szélhámos, aki csak kihasználja őt, hanem egy fickó, aki szerelmes belé, és hajlandó is lenne feleségül venni. Ehhez Lucának fel kéne hagynia az anyja szerint szénhidrátzabáló étrendjével, el kellene kezdenie mozogni, illetve a gyászos ruhatárát is le kellene cserélnie. Plusz az ideális pasi megtalálása is ott van kihívásnak. Ezt a nem éppen nyertes helyzetet kell Lucának 9 hónap alatt egy igazi win-win szituációra kihoznia.

Luca eleinte makacsul ragaszkodik ahhoz a hurráoptimista elképzeléséhez, hogy majd a nagyszájú nőcsábász kollégáját, Félixet fogja magába bolondítani, akinek a szemében a lány egy 3 méter magas, szögesdróttal védett kerítéssel bebástyázott barátságzóna közepén gubbaszt. A srác előbb mozdul rá a liftben a recepciós volt barátnőjére, mint Lucára. Ha tudta volna, hogy a null24 FM portása nem csenget kétszer, sőt, inkább áramtalanítja a liftet, amikor egyedül utazik benne, akkor biztos eszébe se jutott volna vadul pettingelni a nővel. Hogy miért? Mert a recepciós exeire nem mozdulhat rá senki. De ha mégis, az könnyen egy üzemképtelenné tett Otis liftben végezheti.

Nem csak Lucának van nehéz sorsa: húga is szív rendesen az esküvőszervezésre túlságosan is rácsúszó anyja miatt, aki már a nagy bejelentés utáni napon templomokat és kastélyokat néz, férje pénztárcájának legnagyobb bánatára. Géza, Luca apja próbál jól viselkedni, igyekszik kordában tartani volt feleségét, de az ivás jobban leköti. Ahogy az is, hogy leplezze érzéseit a lánya keresztanyja iránt. Hiába, mert egy fogdában töltött éjszaka megteszi hatását.

A meghiúsult házi chippendale show után kiderül egy női magazinos tesztből, hogy Zita és Erik legalább annyira álompár, mint a jelenleg éppen váló Brangelináék. A főhősnek viszont úgy néz ki, hogy bejön az élet: Luca második randija már a túl szép, hogy igaz legyen kategóriába csap át. Romantikus séta a rózsák között, egy leírhatatlan csók, és Luca máris úgy gondolja, hogy Zsombor az igazi, A Nagy Ő, élete szerelme. A valóság ezzel szemben az, hogy a srác Oscar-díjas színészi alakítást nyújtott, mert csak pénzért ment el a randira. Hogy ki fizette le? Egyelőre rejtély...

Lehet, hogy tényleg Luca taxis pasija lesz a befutó? Esetleg Tamással való barátságában lesz némi extra is? Mi lesz Zita esküvőjével, teljesen olyan lesz, amilyet az anyja akar, vagy azért neki is lesz beleszólása? Meg lesz tartva egyáltalán? Rengeteg izgalom van még itt kilátásban. Ne maradj le semmiről! Addig nézd meg Luca eddigi kálváriáját!