A kábító csábító

200_elso_randi_s01e35_luca_koktel

Lucának elég sűrű hete volt, ami egy jónak induló ismerkedésből indult, majd aljas begináztatással ért véget. Szegény lány amúgy sem azt érdemelné, hogy egy magát francia szakosnak valló egyetemista speciális koktéljától ájultan feküdjön a saját lakásán, de ezen a héten meg pláne nem fair az élettől, hogy így kiszúrt vele. Kezdjük is a legelején.

Luca megint megmentette Félixet: főnökeit megkerülve elintézte, hogy visszavegyék a rádióba. Ezzel az önzetlen húzással a saját előléptetése is ment a kukába a maradék önbecsülésével, illetve Félix iránt táplált rózsaszín vattacukorba burkolt szerelmes érzéseivel együtt, mert kiderült, hogy a fiú megint átverte és kihasználta, hisz az a tévés lehetőség nem pont úgy úszott el, ahogy ő azt előadta. Tetézi a bajt, hogy a doktornő is visszatért, így Félix (csökkentett fizetése miatti) bánata hirtelen elszállt, Luca haragja megmaradt. Sőt! Még meg is lett alázva, amikor a doktornőt kedvesen figyelmeztette, hogy az ő rádiós fiúcskája egy aljas féreg, mire Blanka leállította, hogy inkább kopjon le Félixről.

Lali, a fénymásolós macsó is ezt mondta Bencének a múltkori "gólöröm" után, de egy szerencsés véletlennek köszönhető romantikus vacsora után Lali maga csókolta meg Bencét. És mivel nem ment közben focimeccs a tévében, ezt tényleg nem lehetett a gólöröm számlájára írni. Persze sose lehet tudni, hogy akkor éppen mi járt a látens homoszexuális, dögös fénymásoló szaki fejében.

Zita közben rájött, hogy a pénz nem terem minden bokorban, így beállt pultosnak. Új munkájának köszönhetően első sorból nézte végig, ahogy a kanapéhuszár volt vőlegényéből egy kalandvágyó adrenalinvadász válik. Csendben tűrte, hogy Zsófival egyre több időt töltenek együtt, de az már kicsit rosszul esett neki, hogy közösen mentek el hegyet mászni és sátrazni a hétvégére. Még szerencse, hogy az egész egy színjáték, amit Ildikó rendezésében színre is vihetnének a Nemzetiben. A féltékenységi hadművelet beindult, már csak várni kell, hogy Zita sírva rohanjon vissza Erikhez, hisz az esküvőszervezés egy másodpercre sem állt le.

Mondjuk pont Ildikó az, akinek Dénes potencianövelős ártatlan, sőt, jóhiszemű akciója után nem ártott volna a saját háza táján is söprögetnie. De ő már csak ilyen: meglátta a kék pirulát, mire egyből válást kiálltott. Itt meg Olga és Géza mesteri színjátéka volt sorsfordító, hogy ájulást színlelve egy helyre terelték, majd ott is hagyták őket beszélgetni. És megtörtént a csoda: elmennek párterápiára.

Itt tartunk tehát. Illetve ott, hogy Luca eszméletlenül fekszik a saját lakása padlóján és tehetetlenül várja, hogy a fura francia szakos fiú azt csináljon vele, amit csak akar.